Moja iskustva sa erotskim masažama:
1. Sonja - Lukavica, lak dogovor, opomene te ako minutu kasniš da se odbija vrijeme od masaže. Cura je zgodna ko voli obline. Ne sviđa mi se njena šminka, ima bitch face. Bila je u mini suknji, ništa pretjerano seksualno. Masaža je OK, bio sam kod puno lošijih gdje te samo namažu uljem po leđima i protrljaju malo - Sanja izmasira konkretno. Kod završnice nema diranja. Dobro te odradi, ima najjači stisak. Ipak, ko očekuje erotsku masažu, toga nema. Mehanički ti izdrka, jako stisne, brzo radi, brzo svršiš. Pola sata masaža sa happy endom je bila 100KM. 5/10
2. Mirsada - Mojmilo, lak dogovor, nema požurivanja. Pravi se da inače ne radi ručne završnice. Priča baš puno, deset puta je ponovila da je medicinska sestra. Nije baš najprijatniji ambijent. Nema stol za masažu nego legneš na krevet. Masažu radi obučena normalno. Ima 50+, plavuša, ne znam za obline jer se ne vide baš kroz odjeću koju nosi. Masaža je baš bezveze, namaže te uljem i malo kao mazi. Kad ti drka, ne krije da ne uživa u tome. Svako malo govori hajde, hajde. Pozitivno je što te poslije masaže odvede u kupatilo u kadu i opere te, pa te obriše peškirom. Koštalo je 80KM, nije gledala na sat, bio sam duže od 60 minuta sigurno. 3/10
3. Ella - Grbavica, malo teži dogovor jer joj dugo treba da odgovori. Pročitao sam brojne negativne komentare za nju na ovom forumu, ali je meni bila super. Ona jedina nudi senzualnu, tantričku masažu. Da bi je iskusio u potpunosti, moraš se opustiti i pustiti da radi, a to uključuje rad oko testisa, međice i prostate. Vodi računa o higijeni, uz sebe drži vlažne maramice i sredstvo za dezinfekciju. Nudi ručnu ili oralnu završnicu. Ja sam se odlučio za potonju. Jedini minus koji ja imam za nju su usne - pretjerala je sa fillerom. Neki muškarci vole napuhane usne (trend koje su pokrenule srbijanske eskort dame u namjeri poboljšanja osjećaja kod muškarca prilikom oralnog seksa), ali ja nisam nikako fan toga. Sveukupno iskustvo kod nje mi je bilo najbolje dosad. Ima najbolji prostor, udoban krevet, najsexy outfit i najbolju masažu. Nije glupa, vidi se da je proputovala i zanimljivo je pričati s njom. Što se njenog izgleda tiče, a na što se posebno moram osvrnuti, komentari na ovom forumu joj čine nepravdu. Cura jeste jako mršava, nema obline i ima napuhane usne. Razumijem da se to većini ne sviđa, ali ko voli malo darkerske cure, ona je top. Ima lijepu šminku, sexy odjeću (dočekala me je u prozračnom kimonu) i odličnu energiju. Orgazam koji mi je pružila je meni bio najbolji ikad. Da odradi završnicu u usta (a ne kad svršavaš tokom orala pa pređe na handjob), dao bih još veću ocjenu. Ovako dajem 8/10.
Op.a. još nisam bio kod Marine, ali uskoro