Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se ne svadjam ali 90% cura nas jebe s nekakvim bonom i uplatom unaprijed a sad su to poceli raditi i ovi majmuni, imam broj al plati unaprijed a naravno nema broja ni cure, krade lovu! E takvima cu ja jebati mater non-stop na forumu kad god daju takav oglas i jebu ljude!Svađe na netu su kao utrke retardiranih...ako i pobijedis i dalje si retardirani...ovo procitah nedavno i bas pase uz ovu raspravu
pa daj.. brate..Pozz svima…cak nasau u vz nesto
Malo skuplje al dobro radi
Đon đoni, tebe šupak svrbi pa tražiš prangijuCrossdress curica iz Koprivnice, 20g, volim biti droljica hetero likovima, da me iskoriste ako im recimo cura neda ili im se neda zavoditi....kontakt johhnjohny.jon@gmail.com
Kod?Je bio tko u Miroslava Krleže?
Ne javljaju se a i ponuda ne vrijedi 200e za pola sataJel bil ko ovih dana kod ovih s ege
Nisam bio ovaj tjedan ali sam bio kod Flavie koja je odlična. Košta novaca previše ali je odradila za tih 200 topNe javljaju se a i ponuda ne vrijedi 200e za pola sata
a da. zadnji put dok sam gledao prije par dana bile su samo ove za 200 pola sataPiše još pol sata 150
Moze broj mobitela?Pozz svima…cak nasau u vz nesto
Malo skuplje al dobro radi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |