Jel ima kakvih informacija??Javim kad probam i provjerim smijem li dijeliti br... Pitao sam jel bio tko... 24g ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima kakvih informacija??Javim kad probam i provjerim smijem li dijeliti br... Pitao sam jel bio tko... 24g ima
...puši bez više puta ili samo na poćetku kao intro i onda pušenje samo s gumom?Ako voliš starije meni je top bila, baš se trudi i sex i pušenje top
Bakica je top, nismo se nista razumjeli al odradili posao. Bilo je vise puta bez gume...puši bez više puta ili samo na poćetku kao intro i onda pušenje samo s gumom?
Prvi post na forumu i odmah samoreklamaBok ljudi , evo moram objaviti , bio sam više puta kod KAREN oglas ima u plavom oglasniku ,cura je top od usluge izgleda komunikacije , jako je pristojna i susretljiva ,prilagodi se vašim potrebama kao da vam čita misli,nećete sigurno požali već če te se vratiti ponovno
A prati ove recenzije već duže vremena i vidio sam da stvarno ima idiota mnogo zbog toga se nisam želio ulokirati ali evo ipak sam odlučio pa odmah naletim na idiotaPrvi post na forumu i odmah samoreklama
Moze link oglasaBok ljudi , evo moram objaviti , bio sam više puta kod KAREN oglas ima u plavom oglasniku ,cura je top od usluge izgleda komunikacije , jako je pristojna i susretljiva ,prilagodi se vašim potrebama kao da vam čita misli,nećete sigurno požali već če te se vratiti ponovno
Jel to mozda studentica iz sibenika?Javim kad probam i provjerim smijem li dijeliti br... Pitao sam jel bio tko... 24g ima
Moze link oglasa
Nova "Stara" radila nekad, sad samo povremeno kad joj valjda usfali novaca, fer i korektna žena, prosječnog izgleda, nekad je bilo 400 kuna, pa onda 100 eura tarifa,moglo se više puta, nije nikad gledala na vrijeme, dolazila je uvijek u prostor..Probao netko?Zadar - Seks - Ljubavni oglasnik
Sex trenutno u Zd u vasem prostoru 40g .0957372386ljubavni-oglasnik.net
Govorimo li o maloj plavoj?Nova "Stara" radila nekad, sad samo povremeno kad joj valjda usfali novaca, fer i korektna žena, prosječnog izgleda, nekad je bilo 400 kuna, pa onda 100 eura tarifa,moglo se više puta, nije nikad gledala na vrijeme, dolazila je uvijek u prostor..
Mala Plava je meni bila super, iako su se mnogi bunili da je preblesava i da je upitno što sve konzumira.Govorimo li o maloj plavoj?
I kod mene je bila par puta, pozitivno iskustvo.Mala Plava je meni bila super, iako su se mnogi bunili da je preblesava i da je upitno što sve konzumira.
Ja bih volio da se vrati i reaktivira, bez obzira na godine.
Trenutno nisam u Zadru, nadam se da će ostati neko vrijeme.
Ako tko proba nek napiše recenziju.
Koje maleMjenjam br od domace cure, 24g za br od neke druge...
Mozes dati link od te Karen, šifra ne radi.Šifra oglasa 6254746
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |