Sta ima narkomansko?Ova ima narkomanske stepove na rucihttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/odlican-provod-sa-mladahnom-crnkom-oglas-6357215
Pa ta mala je narkomanka teska na igli je rodila je prosle godine bolje ne ici kod nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ima narkomansko?Ova ima narkomanske stepove na rucihttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/odlican-provod-sa-mladahnom-crnkom-oglas-6357215
Na tim i sličnim oglasima objavljenim pod imenom juliana, ima još bar druge dvije sve slikane ispred ili na istoj smeđoj kožnoj komodi. Stan na ravnicama, a sad su prešle izgleda i u novi zagrebSta ima narkomansko?
Pa ta mala je narkomanka teska na igli je rodila je prosle godine bolje ne ici kod nje
garnituri ne komodiNa tim i sličnim oglasima objavljenim pod imenom juliana, ima još bar druge dvije sve slikane ispred ili na istoj smeđoj kožnoj komodi. Stan na ravnicama, a sad su prešle izgleda i u novi zagreb
Emu odnosno slatku tajnu.Znam da je Anja, ali spomenuo si i Emu, pa me zanima na koju Emu misliš?
Na Emu iz Sigeta ili neku drugu? Jel Ema iz Sigeta opet počela raditi, ako si na nju mislio, to me zanima?
Kolko to rekla bodova?Pozdrav, danas bi trebao ići kod ove tu ovdje ak imate kakvo iskustvo ili nešto da znate, hvala unaprijed. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/tvoja-blondina-milf-oglas-6357761
80 za 30minKolko to rekla bodova?
Mozda ti drugi put ponudi nesto vise, ali za obicnu masazu 60 eu je previse.097 675 15 06 je broj.
Kulturna curka se javila.
Oglas je zbrisan sa Plavog.
Bio neki dan, Travno ( Novi ZG )
Preko puta Vatikanske ulice.
Prošeta vas malo od ulaza do ulaza da vas vidi ko je sigurno.
Mracan ulaz penjes se na 5 kat.
Dočekuje crnka,manjeg rasta, mlada je jako nema više od 24 god sigurno.
Jako fino izgleda, zgodna je,steta sto ne radi komplet.
Odmah novci, ( dobro neću pobjeći nikud )
Stavi novi papir na stol al ne i gdje je glava, to je malo minus.
Masaža samo i to je to, tuširanje prije i posle može.
Više je sve to mehanički odrađeno manje vise, masaza bezveze nista specijalno, trackanje, slusa okreni se stani ovako, naguzi se, diraj je ( dole neda ) ali nije lose kad dođes pun.
U minusu za 60 bodova, previse po meni al eto misli se drugom glavom.
( steta nije se Kiara/Zoe/Selin javila na vrijeme, ulazim u ulaz kod ove i ona zove, aj reko u pm gdje si zadnjih sat vremena bila, nisam ovu htio ispalit)
nakon završetka, tuš i to je to.
Ma ne idem vise zbog cijene i sto bar ne radi neki komplet.Mozda ti drugi put ponudi nesto vise, ali za obicnu masazu 60 eu je previse.
Pozdrav, danas bi trebao ići kod ove tu ovdje ak imate kakvo iskustvo ili nešto da znate, hvala unaprijed. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/tvoja-blondina-milf-oglas-6357761
Pivu negdje popitiVecer ima sta pametno u zg trenutno ???
To si definitivno u pravuPotpisujem, svaka ti je ko u Njegoša.
Ta već 31 godinu ima 20 godina....baba ima preko 50 godina sigurnoPar dobrih recenzija za dotičnu, ali mi nije jasno zašto je tak jeftina, ak je tak dobra.
Danas ne možeš masažu dobiti za manje od 70 eura, a ona pice daje za 50.
Nije da ne vjerujem, samo se pitam.
kolko cepa po satu?![]()
Vatrena brineta:-) ❤️🔥🔥🔥
Opušteno i uzbudljivo druženje samo za galantnu gospodu i fine dečke. :-) Tvoja slatka milf čeka te u ugodnom i lijepom…www.oglasnik.hr
Posjetio ovu milf zena je kao sto su i pisali dobro drzeca i meni ima odlicne guzove u seksu moze sve poze i lijepo pusi
80/160 al ne pozuruje i trudi se u akcijikolko cepa po satu?
Što nije lakše link zalijepili?SEX ONA TRAZI NJEGA tetaTea Dobar dan ekipa!znaci ovako,trazim frajera /decka uglavnom musko iako volim i zene hahah Znaci pod kategorijom sex podrazumijeva se da trazim to isto medutim uz nadoplatu. prostor svoj nemam tako da ISKLJUCIVO DOLAZIM U TVOJ PROSTOR, APARTMAN, HOTEL,kako se snades Normalna sam cura ,trazim nekoga s kim bih recimo provela neko vrijeme koliko nam oboje odgovara,ne gledam na sat i nejdem po satu,nisam od onih koje samo odraduju.jel bio tko?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|