Je l' ima neko iskustva sa ovim damama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto ti ideja za biznisImam jedno pitanje: Zasto kod nas u Srbiji nema barem foot fetish night club? Da se plati ulaznica i sl. To nuditi cak nije ni kaznjivo, jer nije u pitanju sex kontakt.
NEMA blage veze sa slikom,izbegavajteNeka nova klinka radi u kolima...![]()
ZVAO. ALI SE NE JAVLJA NA MOB![]()
Andjela 26 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Cekam te za druzenje u mom smestaju na Novom Beogradu😊 Samo pozivseksi-adresar.co
Bio neko?
Bio ja danas hahahaha,uzela soma kinti za masazu drkicu i pusenje,ma sou sa njom pusi ga i prica na telefonJel bio skoro neko kod Dragane, senzitivna masaza, od kad je pocela ponovi da radi? Da li joj je usluga ostala ista kad pre pauze?
Je l plavusa, crnka, crvena?"Zgodna dama za diskretnog muškarca, Beograd." - glasi oglas.
Ova ti je veoma zanimljiva ako voliš starije, ima oko 54 god. izgleda odlično(za te godine), obožava "dirty talk", puši savršeno, udara se k'o da će sutra da umre.
Inače ima neku izrežiranu priču kako je na poslu pa se dogovarate kada je na pauzi da se nađete u tom nekom stanu, a ona kao nije profi radi to samo što voli. Zanimljivo je ako ne razmišljaš previše i samo se prepustiš.
Na telegramu na grupi ima dosta pozitivnih recenzija
+38169787557 Zenska je top!Brate jeli moze broj?
Obozavam starije milfaće![]()
Je l to drugi broj od ove koju smo Jole 44 i ja spomenuli ili nije ista zena u pitanju?+38169787557 Zenska je top!
Nije digla cene jos?Bio ja danas hahahaha,uzela soma kinti za masazu drkicu i pusenje,ma sou sa njom pusi ga i prica na telefon
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|