Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok osoba, samo voli malo da ispali...
Pozdrav momci. Nasao sam na 1 mestu da je neko napisao da je ok osoba,ali niko vise nije komentarisao. Ima li jos neko neka iskustva sa njom?
Od Aleksandre ima neko broj, nedeljama ne mogu da nahvatam link koji radi
Zatim ovu kad se vrati iz ZG, a biće u BG -u posle 18.04.
I ovu Beloruskinju:
Zatim Aleksandru, Ruskinju, koja trenutno nema aktivan oglas.
Džaba ti broj, neće se javiti kad joj oglas nije aktivan. Sada je u Budvi, kad se vrati i kad postavi oglas, svakako je tek tada možeš i dobiti...Od Aleksandre ima neko broj, nedeljama ne mogu da nahvatam link koji radi...
Imao sam ja poodavno, tad je radila i Incall i sat je bio 200 evra. Savršene građe devojka, oko 180 cm visoka zaista, mogla je da bude Victoria Secret manekenka koliko je dobra sa te strane, a i u faci je, da kažemo, slatka. I oral I seks su na veoma dobrom nivou, nekih 8/10 čini mi se. Svakako, ko ima kintu da izdvoji za nju, neće se pokajati, jer se retko viđa takva riba, imaš i ove od 250, a visoke 1,5, eventualno 1,6 i nemaju takvo telo. Realna je, da.
Da li je neko imao iskustvo sa damom? Deluje previše dobro, da bi bilo realno![]()
Kolege, ne znam zašto uopšte idete kod Kineskinja? To je u najvećem broju slučajeva ispala. Ako vas lože Azijatkinje, može da se izabere druga nacionalnost, na primer, neka dobra Kazahstanka kao Tami što je povremeno tu, pa čak i ona Munisa, ili Melina, sasvim je dobra bila i povoljna cena.Pozdrav svima,
Zelim samo da kazem svoje licno misljenje (razocarenje) naime, prije nekoliko dana sam bio kod kineskinja. Lagan dogovor, oko svega telefonski, sve top.
https://seksi-adresar.co/oglas/璐璐/
Dolazim ja na adresu docekuje me njih tri-cetiri kao izaberi, ja izaberem djevojku idemo u sobu kaze ona hoces li se tusirati i doda mi peskir, odem u kupatilo ono haos prljavo. Ali ajde jbg prezivit cu. Vratim se u sobu legnem na krevet ona se skida i poce da me obradjuje, trlja se grudima, sise bradavice, navlaci ga rukama i malo malo pogleda kaze uuu big, mislim sestro kakvo big ali ajde, uzela da ga pusi samo malo glavic poliza i stavlja kondom. Kondom mali ne moze da navuce, napokon kada je uspjela ja ga stavim dva tri puta ona me lagano odgurnu i kaze ne moze, pukao je. Kao moze drkanje i trljanje. Pocela ona malo da ga navlaci i uze moju ruku da ja nastavim a ona ce da mi lize testise. Lize ona i stenje nesto mislim se “ sestro sta stenjes bezveze” nakon pola sata ja svrsim ona me obrise i kao tusiranje opet.
To je to u sustini, tj nistabacenih 150eur
Hvala kolega. Vidim da piše da radi i incall. Ako radi, neće mi biti zao da odvojim novacImao sam ja poodavno, tad je radila i Incall i sat je bio 200 evra. Savršene građe devojka, oko 180 cm visoka zaista, mogla je da bude Victoria Secret manekenka koliko je dobra sa te strane, a i u faci je, da kažemo, slatka. I oral I seks su na veoma dobrom nivou, nekih 8/10 čini mi se. Svakako, ko ima kintu da izdvoji za nju, neće se pokajati, jer se retko viđa takva riba, imaš i ove od 250, a visoke 1,5, eventualno 1,6 i nemaju takvo telo. Realna je, da.
InverzijaБио сам са Луисом у Загребу и поделићу везу, сада Буено, ступио сам у контакт са њом, колико сада знам, она је у Београду као независна у региону БВ. Ступио сам у контакт са њом, јер сам хтео да је упознам и она ми је рекла да је у Београду и замолила ме да је посетим, стварно морам да кажем, њена услуга је 10/10, хигијена је 10/10. Она није висока девојка, има изузетно бразилски профил, облине, лепе груди, зна да говори основни енглески, можемо много да причамо са њом. Платио сам око 200,00 Р$ за сат, 130,00 Р$ за пола сата или 200,00 Р$ за сат. Мислим да је вредно тога за особу која јесте. Не гледа на сат, изузетно мирно, чисто и организовано окружење, орално 10/10, осећао сам се као да имам згодну девојку, за оне који воле бразилску енергију, савршена је. Она није млада девојка, има око 28 година, али њено искуство то надокнађује. Она заиста зна шта ради у кревету. Само будите спремни јер она воли секс, само анални не ради, али она ради инверзију. заиста веома активан. 10/10
100% independentБио сам са Луисом у Загребу и поделићу везу, сада Буено, ступио сам у контакт са њом, колико сада знам, она је у Београду као независна у региону БВ. Ступио сам у контакт са њом, јер сам хтео да је упознам и она ми је рекла да је у Београду и замолила ме да је посетим, стварно морам да кажем, њена услуга је 10/10, хигијена је 10/10. Она није висока девојка, има изузетно бразилски профил, облине, лепе груди, зна да говори основни енглески, можемо много да причамо са њом. Платио сам око 200,00 Р$ за сат, 130,00 Р$ за пола сата или 200,00 Р$ за сат. Мислим да је вредно тога за особу која јесте. Не гледа на сат, изузетно мирно, чисто и организовано окружење, орално 10/10, осећао сам се као да имам згодну девојку, за оне који воле бразилску енергију, савршена је. Она није млада девојка, има око 28 година, али њено искуство то надокнађује. Она заиста зна шта ради у кревету. Само будите спремни јер она воли секс, само анални не ради, али она ради инверзију. заиста веома активан. 10/10
Био сам са Луисом у Загребу и поделићу везу, сада Буено, ступио сам у контакт са њом, колико сада знам, она је у Београду као независна у региону БВ. Ступио сам у контакт са њом, јер сам хтео да је упознам и она ми је рекла да је у Београду и замолила ме да је посетим, стварно морам да кажем, њена услуга је 10/10, хигијена је 10/10. Она није висока девојка, има изузетно бразилски профил, облине, лепе груди, зна да говори основни енглески, можемо много да причамо са њом. Платио сам око 200,00 Р$ за сат, 130,00 Р$ за пола сата или 200,00 Р$ за сат. Мислим да је вредно тога за особу која јесте. Не гледа на сат, изузетно мирно, чисто и организовано окружење, орално 10/10, осећао сам се као да имам згодну девојку, за оне који воле бразилску енергију, савршена је. Она није млада девојка, има око 28 година, али њено искуство то надокнађује. Она заиста зна шта ради у кревету. Само будите спремни јер она воли секс, само анални не ради, али она ради инверзију. заиста веома активан. 10/10
Ja sam probao jednu iz znatizelje pre 2 godine. Trazio sam sliku svakoj sa oglasa i vecina je bila jedna te ista. Ova jedna mi poslala ok slike i skapiram da pisem sa njenim makroom, pita me da li treba da ti je dovedemo do stana, ja reko da (sve na engleskom). Dosli oni dole i zvali me da sidjem, stoji neki mali kinez (lol) i ona, Ja mu mahnuo i on poslao nju preko ulice, starija jedno 10 god nego na slikama ali me savrseno bolelo uvo, nasmejana gospodja, rukujemo se, ne zna rec engleskog. Odemo mi gore, istusiramo se, prvo ide masazica, pa pusenje (bez kondoma), i to nije nista spec jer su joj nekako bila mala usta.Kolege, ne znam zašto uopšte idete kod Kineskinja? To je u najvećem broju slučajeva ispala. Ako vas lože Azijatkinje, može da se izabere druga nacionalnost, na primer, neka dobra Kazahstanka kao Tami što je povremeno tu, pa čak i ona Munisa, ili Melina, sasvim je dobra bila i povoljna cena.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|