Da se nadovežem, isto Santana, isti link:
Kod nje odem svaki put kad nas obiđe u BGu. Odneo sam joj i malo skuplji slatkiš na poklon. Mene je dočekala u belom seksi vešu i nije nijednom pogledala u telefon, to inače se odmah odlučno opomene, ako radi. Nema tuširanja , zna da dolazim čist i namirisan. Prvo masaža, koja je odlična, nema žurbe imali smo vremena, sve vreme je bila tako u brusu i tangicama, pa je onda sela na mene i trljala se o kitu i ljubila me po grudima.
To je trajalo, ali se u jednom momentu okrenula i dala mi da joj ka skinem brus sa leđa. Onda mi je nabijala sisice u facu, nisu velike, ali bradavice za desetku i kikotala se. I onda kad me je skroz izludela, krenula je da mi puši, kako samo ona zna. Lizanje testisa, duboko grlo, sve. Sex smo počeli u kaubojci, pa doggy, pa obrnuta kaubojka, pa otpozadi dok skroz leži na stomaku, a tu se baš dobro namešta, pa na kraju stojeći, podigla nogu na foteljicu pored kreveta.
Na kraju mi skinula kondom, bacila jastuk na pod i krenula da mi blajva dok sam stajao i tako sam je malo imao osećaj penetracije u usta. To radi tako dobro i onda je ubrzala maksimalno i svrš je bio po sisisicama. Sve u svemu, ko nije bio, nemojte je propustiti, tu je još 2 nedelje
Oral 10/10, Sex 10/10 aktivna maksimalno, traži da je više i jače pljeskaš, izgled 9/10 ali samo zato što je mala, tj niska, Ruskinje koje izgledaju kao foto modeli, njima dajem 10, ali guzu ima za čistu desetku. Higijena lična i stana 9/10 , bila je neka voda, vlažno pored kreveta kad sam došao iskvasio sam čarape.