Ne znam više što bih rekao na sve to, najbolje možda ništa. Koliko se vas javilo sa izvrsnim iskustvom, vjerojatno je onda problem u meni, svjestan sam da nisam gospodin savršeni, nisam maneken ni neki sad vrhunski jebač, ali smatrao sam da to u ovom biznisu nije toliko bitno, da je bitno da si uredan, čist i miran, bez nasilja, kod svake sam dolazio takav, čist, uredan, obrijan jer si uvijek mislim koliko očekujem od nje takav moram i ja biti. Ali očito joj nisam odgovarao i to je tak, ili je bilo nešto drugo tko zna sad više, možda sam previše očekivao pa su me sitnice jako zasmetale, počevši od tog nesretnog ručnika.
Znaš što, tak je, slažem se. Nakon svih ovih pozitivnih komentara za nju, pomislio sam kako bih joj trebao dati novu priliku, uzeti 1h i vidjet. Ali, to nema smisla, čemu forsirati, pogotovo ako se ja njoj gadim ili što već, čemu forsirati susret, po svim ovim komentarima imat će ona dosta klijenata i bez mene. Bolje će očito biti i meni i njoj da se više ne vidimo. Nisu to baš mali novci, pa ću trenutno radije toliko dat Manu ili Katty i provesti se ko da sam Cezar, gdje ću dobit sve ono što poželim.