Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi seJavi se
Probajte na forbidden fruitEvo da se javi i žena koja je u paru.
Već neko vrijeme tražimo normalan par do 50 god.,ali nemoguće naći,samo fake javljanja i drkaroši
JvsEvo da se javi i žena koja je u paru.
Već neko vrijeme tražimo normalan par do 50 god.,ali nemoguće naći,samo fake javljanja i drkaroši
Evo da se javi i žena koja je u paru.
Slazemo se, nitko jos od parova se nije javio. Samo solo drkarosi.Evo da se javi i žena koja je u paru.
Osijek?Slazemo se, nitko jos od parova se nije javio. Samo solo drkarosi.
Nemoguce je naci ozbiljan i pristojan par.
Fejk
kako znas ?
Za parove koji traže drugi par, po meni je Spicy Match najbolja opcija. Premium se plaća, nije skup, ali nije ni neophodan za komunikaciju.Evo da se javi i žena koja je u paru.
Plaća se prilično ffruit. U suštini nije loše osmišljen, ali je bez veze što i kad plaćaš uskraćuju te da možeš prvi primati poruke onih koji ne plaćaju. Tako da si na kraju ograničen na nesmetanu komunikaciju samo sa premium članovima, a to nije ni 5% ukupnog članstva. Ako postaviš oglas (za šta moraš biti premium), samo premium članovi mogu da ti se jave a kad ispucaš one koji se svakome drugom javljaju, ispostavi se da je to to. Više od polovice profila sa kojima sam imao susrete i nisu "profi svingeri" je otišla od tamo a onda ti obrišu i validacije koje si od njih dobio (valjda sam ja kriv što su otišliSmokva je puna pedera i kojekakvih ludaka probaj onaj ffruit, ali mislim da se to placa nesto
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|