Klasika
Active member
I jebanje istoJel pušenje bez kondoma?
 i ona ti jebe mater.
 i ona ti jebe mater. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jebanje istoJel pušenje bez kondoma?
 i ona ti jebe mater.
 i ona ti jebe mater. 
Been there ,done thatI jebanje istoi ona ti jebe mater.

i onda lijepo iscjedak, crvenilo , iritacija ... pa lijepo antibiotik
 i onda lijepo iscjedak, crvenilo , iritacija ... pa lijepo antibiotik 
Meni samo dudlala, dobro sam prošao.Been there ,done thati onda lijepo iscjedak, crvenilo , iritacija ... pa lijepo antibiotik

kad to prika mojBeen there ,done thati onda lijepo iscjedak, crvenilo , iritacija ... pa lijepo antibiotik

Jel živa, zna li iko, radi li i gdje?

Da li joj je prošla klamidija, i da li je počela radit ? ako ima netko info. hvala

U zg ili ri?Bio sam danas kod Poljakice na pušenju,mogu rec zanimljiva zenska
cak je i oke volje bila,podjebavali smo jedan drugog.
voli šamaranje i progutala je ko vodu sve haha
U zg jeU zg ili ri?
Jesi vidio sta je ludaBio sam danas kod Poljakice na pušenju,mogu rec zanimljiva zenska
cak je i oke volje bila,podjebavali smo jedan drugog.
voli šamaranje i progutala je ko vodu sve haha
obično traži 50€ pušenje 70€ doggy, ali kolko joj daš daš , neće se bunit previše ... baciš jos 20-30€ i ok jekolko naplati
Bio ja kod nje krene dudlat ubaci dva puta izvadi pocne prica jebem ti isusa i pusenje i kurac necu ja to radit ja pljus samarcinu ona ucuti i krenula da dula izvadi ga ja opet samar ona krene nabija glavu na kurac bukvalno se jebe glavom o moj kurac pred svrsavanje ja uhvatim je za glavu nabijem do jaja i svrsavam pravo u grlo izvadim posle 20 evra imo sitno bacio joj pod nije rijec rekla i otisoobično traži 50€ pušenje 70€ doggy, ali kolko joj daš daš , neće se bunit previše ... baciš jos 20-30€ i ok je
ma da , tako to već ljudi rade par godina , da ne kenja svaki puta dao bi joj 50€Bio ja kod nje krene dudlat ubaci dva puta izvadi pocne prica jebem ti isusa i pusenje i kurac necu ja to radit ja pljus samarcinu ona ucuti i krenula da dula izvadi ga ja opet samar ona krene nabija glavu na kurac bukvalno se jebe glavom o moj kurac pred svrsavanje ja uhvatim je za glavu nabijem do jaja i svrsavam pravo u grlo izvadim posle 20 evra imo sitno bacio joj pod nije rijec rekla i otiso
 Ja sam ju prije nekoliko godina izbacio iz auta dok je pocela srat
 Ja sam ju prije nekoliko godina izbacio iz auta dok je pocela sratUpravo tako krene pa pocme psovati kao sta je meni ovo treablo jeben ti biga isusa i svastaBio ja kod nje krene dudlat ubaci dva puta izvadi pocne prica jebem ti isusa i pusenje i kurac necu ja to radit ja pljus samarcinu ona ucuti i krenula da dula izvadi ga ja opet samar ona krene nabija glavu na kurac bukvalno se jebe glavom o moj kurac pred svrsavanje ja uhvatim je za glavu nabijem do jaja i svrsavam pravo u grlo izvadim posle 20 evra imo sitno bacio joj pod nije rijec rekla i otiso
Voli samaranje cim izvadi kurac iz usta ja samarcinu onda krene nabija glavu na kurac ja uhvatim i gurem do kraja i drzim je za glavu dok svrsavam sve u grlo pravo prskam kad izvadim ona se smije milo jojUpravo tako krene pa pocme psovati kao sta je meni ovo treablo jeben ti biga isusa i svasta
Ali kad joj opalis samarcinu umikne i krene se gusti u kurcu
Ocito voli samaranje
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   |