Imas u svakoj apoteciHITNO!
Di mogu u Splitu i okolici nabavit viagru, nije mi vazno jel tableta il gel, triba mi za veceras bas hitno
Unaprijed se zahvaljujem!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas u svakoj apoteciHITNO!
Di mogu u Splitu i okolici nabavit viagru, nije mi vazno jel tableta il gel, triba mi za veceras bas hitno
Nema viagre u ljekarnama, barem di san ja bia gledaImas u svakoj apoteci
Ja odem u BiH kutija 7 KOM 30EU Kamagra gel, u Hrvatskoj sam pitao na par mjesta nema.HITNO!
Može kontakt u privatno od JanePozz moze broj
Jebači ako želite pravu i prirodnu stvar da stoji 2 sata onda je ovo lijek. Ja sam ga nabavljao preko turske i Sarajeva, kod nas u EU je ilegalan iz nekog razloga. Ali brate udaraj i sutra od jedne čajne žličice.Pošto mi se nitko nije javia da li ima u okolici kod nekoga danas to preuzeti i kupiti, jel mogu nešto slično uzeti u ljekarni bez recepta?
Tu Nikol je pojebalo 1000 ljudi a ti bi ju u vitrinuMomci,
Napokon se vratia i vrtim zadnje 3 stranice vidim da je Roxi cista ali da je udrila pedalu za Zagreb, Nicol mala ke tako lipa da nije za jebat vec za vitrinu…
Imamo Julianu kojoj steka broj…
Ajde ako imate neku preporuku da je stvarno dobro da se zabavim popodne ili strpim se do vikenda pa Zagreb..:
Koja nikol ima li neki linkTu Nikol je pojebalo 1000 ljudi a ti bi ju u vitrinu
Figurativno receno, znaci sve je top samo nema voljeKoja nikol ima li neki link
Nadam se da ne ideš tamo samo radi njeJel bio neko idem sutra u Zadar ova se javila kaže keš na ruke ura 100 eura klasik i oral![]()
Mlada Milica
Mlada Milica, 20, nudi ti ugodno druženje u privatnom prostoru, gdje možemo uživati u pravom društvu. Ako želiš zabavu…www.oglasnik.hr
A volja mi najbitnija kod njihFigurativno receno, znaci sve je top samo nema volje
Čisto sumnjam da je pravaJel bio neko idem sutra u Zadar ova se javila kaže keš na ruke ura 100 eura klasik i oral![]()
Mlada Milica
Mlada Milica, 20, nudi ti ugodno druženje u privatnom prostoru, gdje možemo uživati u pravom društvu. Ako želiš zabavu…www.oglasnik.hr
Upiši tražilicuKoja nikol ima li neki link
Iden poslovno neki domjenak pa onda bezveze pogleda sta se nudi tamo za potrošiti kalorije nakon domjenkaNadam se da ne ideš tamo samo radi nje
Ima švora dobrihIma li nesto provjereno za makarsku
Ovih dana ništaIma li nesto provjereno za makarsku
Onda očekujemo provjeru/izvješće o MiliciIden poslovno neki domjenak pa onda bezveze pogleda sta se nudi tamo za potrošiti kalorije nakon domjenka![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|