Slobodno pošaljiBok ekipa... Ima ko kakav link za telegram grupu gdje su Karlovcanke? Imam i ja ponesto za podijeliti

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodno pošaljiBok ekipa... Ima ko kakav link za telegram grupu gdje su Karlovcanke? Imam i ja ponesto za podijeliti
Mozes mi poslati kontakt u privatnoj poruciBio prosli tjedan dosla do petrola kod np postaje 50e sat i pol 40etak kodina dosla uredna onak ni losa nuska cc 50kg radi sto hoces ne koristi kondome za nisto pa ponesite obavezno zavrsila smenom otisla u kamion koji je bio do mene parkiran tako da je dosta izudarana al za 50e top
daj i meniMozes mi poslati kontakt u privatnoj poruci
Jel ima ko kakvu fotku od te sa svarce?Bio prosli tjedan dosla do petrola kod np postaje 50e sat i pol 40etak kodina dosla uredna onak ni losa nuska cc 50kg radi sto hoces ne koristi kondome za nisto pa ponesite obavezno zavrsila smenom otisla u kamion koji je bio do mene parkiran tako da je dosta izudarana al za 50e top
Jel moze br, idem ovih dana kroz karlovac pa bi se počastioBio prosli tjedan dosla do petrola kod np postaje 50e sat i pol 40etak kodina dosla uredna onak ni losa nuska cc 50kg radi sto hoces ne koristi kondome za nisto pa ponesite obavezno zavrsila smenom otisla u kamion koji je bio do mene parkiran tako da je dosta izudarana al za 50e top
dej malo reci malo više, baš sam gledao da idem, šta radi.....? Jel spustila cjenu ?
Ja sam joj u Makarskoj dao 100 za pola satadej malo reci malo više, baš sam gledao da idem, šta radi.....? Jel spustila cjenu ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|