Slazem se, ima 34-5 verovatno250 evra ova vredi Maks 150 i to da je počastimo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se, ima 34-5 verovatno250 evra ova vredi Maks 150 i to da je počastimo
Tebra linkovi oglasa i iskustva ne znamo ko je Kaca sa Vozdovca,Mica sa Dorcola,Jeca sa Zvezdare...A Mala sa Kumodraza se uredno javlja rekla nam da te pozdravimo i stalno prica sa sirom familijom iz Pirota o tebi.Pozdrav braćo. Jel bio neko kod Kazahstanki u Svetozara Markovića 77? Srećem ih, sigurno rade al glupo mi da ih pitam, ako imate oglas bio bih vam zahvalan.
Drugo pitanje, odlazio sam kod Male sa Kikama iz Kumodraške, vidim i ovde se pominjala. Čuo sam da je van Beograda. Ako neko slučajno zna kad se vraća neka javiMeni je legla, bio sam 5-6 puta. Komšinica fazon.
Da li ste se videli? Ne znam, razmisljam duzi period da li da je posetim.Javila se ipak na ovaj oglas gore Sto sam okacio hvala brate
Jesmo. Cepo sam je u kolima. Slatka ribicaDa li ste se videli? Ne znam, razmisljam duzi period da li da je posetim.
Veoma duhovito. Javi se Kesiću. Ne oglašava se više, zato nema linka. Oglašavala se kao Mala sa Kikama, ko je bio znaće. Pod ovim imenom se pisalo na ovom forumu, dovoljno je ukucati u search.Tebra linkovi oglasa i iskustva ne znamo ko je Kaca sa Vozdovca,Mica sa Dorcola,Jeca sa Zvezdare...A Mala sa Kumodraza se uredno javlja rekla nam da te pozdravimo i stalno prica sa sirom familijom iz Pirota o tebi.
Bio jesenas. Ima telo kao da ima bar 5 banki. Koliko para, toliko muzike.
bio neko kod ove Martine ? iskustvo?
Koje sisurine ima uh..Jel bio neko kod ove? Deluje kao fejk oglas, par puta sam zvao ne javlja se.
Bio sam ja nije preterano lepa, ne voli grubo korektno po meni, ima stvarno ogromne sisetine zbog njih i vredi otići ako to volite inače voli i da zbrza.Jel bio neko kod ove? Deluje kao fejk oglas, par puta sam zvao ne javlja se.
Daj link brateKolege,
Melanie Frančetič na EGEu.... Da li je neko možda bio?![]()
I meni je Kika legla bas, planiram da je posetim fazon sutra ili preksutra.Pozdrav braćo. Jel bio neko kod Kazahstanki u Svetozara Markovića 77? Srećem ih, sigurno rade al glupo mi da ih pitam, ako imate oglas bio bih vam zahvalan.
Drugo pitanje, odlazio sam kod Male sa Kikama iz Kumodraške, vidim i ovde se pominjala. Čuo sam da je van Beograda. Ako neko slučajno zna kad se vraća neka javiMeni je legla, bio sam 5-6 puta. Komšinica fazon.
Baka Prase pipnuo po fizici i cena odmah puta 2.....Jel bio neko za 500 evra mora da bude vrhunska usluga
€500 sat brate? Sta ona radi?Kolege,
Melanie Frančetič na EGEu.... Da li je neko možda bio?![]()
To je po meni tesko proseravanje dodacu jos 100e i otici kod 3 razlicite za po 200e koje su iste fizicke gradje kao ona samo su manje poznate.Baka Prase pipnuo po fizici i cena odmah puta 2.....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|