Walter_007
New member
Neko bijeljina kontakt nesto ne bitno sta je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako joj je broj počinje sa 063 preporučujem da izbjegavaš. Loša kvaliteta uslugeJel ko bio u Sarajevu na Anexu u ovom prenoćištu kod ovih cura?
Nije više u poslu,bila dobra zenska.Zna li neko je li Ljiljana iz Bos Novi jos u poslu? Ja sam bio davno kod nje nemam broja vise, ako netko ima neka posalje u pp oduzicu se.
Lp
Nisu problem cijene nego usluga.Popust na sta..cijenu koju si sama odredila...
Za njenu uslugu je Volibert pisao,10 minuta I noga...da...I vlazne maramice izmeđuNisu problem cijene nego usluga.
Sta posebno nevrijedeJe li neko bio kod ove dvije sto rade u paru iz BL? Kakva je usluga i da li se isplati dati novac koje traze?
Lp
Izvini ljubavi al moram...Za njenu uslugu je Volibert pisao,10 minuta I noga...da...I vlazne maramice između![]()
Nema vece gluposti nego kad ti tako odbrojava, da je ne znam kako dobra nije to to. Nema opustenosti vec ko na traci. Fino platis, malo popricate, popijete pice,malo akcija, onda opet malo sjednete. E to je usluga i to ce svak radije platit radije malo vise nego to na sat. Stavi termini od 19 do 22h. Pa nebi da se narucujem kod zubaraZa njenu uslugu je Volibert pisao,10 minuta I noga...da...I vlazne maramice između![]()
Ni sa kim ja nisam u dobrim odnosima niti losim.Samo konstatujem ono sto je davno napisano.Ne pljujem ni po kome jer nemam razloga ne idem prostitutkama niti navijam za neku.Kafu mozemo popiti nije problemIzvini ljubavi al moram...
Druze ako samnom zbog necega vise nisi u dobrim odnosima..Ne vidim razlog zbog cega si poceo pljuvati ono sto je mom srcu drago..a najljepsa i najbolja je ovdje od svih..Normalno je da ce se obrisati maramicom i kad izadjes da ce se istusirati..Ja ti stojim na raspolaganju da odemo na pice i popricamo ako zbog necega imas problem sa nas dvoje..L.p.
#Elki![]()
Pa druze ako ne ides prostitutkama sta ces onda koji djavo komentarisati na forumu koji je namjenjen za iste,i nisi samo ti jos vas ima takvih,ja razumjem da vas ima koji zivite u pripizidinama gdje je i bog reko cao pa vam je dosadno u zivotu al ako nemate sta korisno napisati bolje i nemojte komentarisati nesto o cemu pojma nemate.lpNi sa kim ja nisam u dobrim odnosima niti losim.Samo konstatujem ono sto je davno napisano.Ne pljujem ni po kome jer nemam razloga ne idem prostitutkama niti navijam za neku.Kafu mozemo popiti nije problem
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|