BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ako je iko korektan ovdje to je Crnka.
A prijatelju neiskusni,nije joj picka taksimetar pa da plstis koliko otkuca.
Malo uci od ove raje iskusnije,kako se radi taj posao.
Prvo i osnovno ti je placanje unaprijrd..
Ja kod ove što idem plaćam iza, popije i ona pivu sa mnom prije i iza akcije, prije akcije ide oprati zube, što se mene tiče ja sam sa domaćim završio

Placanje je na ruke odmah haha...A ispostuje tih pola sata 100% popi ti i pivu nece joj biti frka...a kako si rekao samo ja imam taj luksuz da platim poslije odnosa haha😎
Ja kod ove što idem, a bio sam 6 puta plaćam iza, samo prvi put platio prije, tada platio za pola sata, a ima opciju i 15 minuta, ja sam svršio u tih 15 minuta i vratila mi 50e.
Znači popije pivu sa mnom prije i poslije akcije, ide oprati zube prije akcije i platim iza akcije, a ženska je strankinja, nije nikako domaća, ja sam sa domaćim završio

Ja kod ove što idem, a bio sam 6 puta plaćam iza, samo prvi put platio prije, tada platio za pola sata, a ima opciju i 15 minuta, ja sam svršio u tih 15 minuta i vratila mi 50e.
Znači popije pivu sa mnom prije i poslije akcije, ide oprati zube prije akcije i platim iza akcije, a ženska je strankinja, nije nikako domaća, ja sam sa domaćim završio
E prvi put cujem da kurva vraca pare hahah.
Kao da se olesila od gajbe pive pa ne zna sta radi.
Ko je ta "dala?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh