VelikiGospodin
Active member
Taj samKolege, a posebno za vas par koji ste ljubitelji fitnes i devojaka koje ne izbijaju iz teretane. Jeste li videli ovu Amandu? Pojavila se od skora:
Ne radi link. Da nije kovrdža tamnoputa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj samKolege, a posebno za vas par koji ste ljubitelji fitnes i devojaka koje ne izbijaju iz teretane. Jeste li videli ovu Amandu? Pojavila se od skora:
E, nije, video sam i nju, mislim da je ta u NS. Ta mi deluje odlično, ali ova Amanda je napucana baš. Ogromno dupe, trbušnjaci.. Sigurno je ugasila trenutno oglas.Taj sam
Ne radi link. Da nije kovrdža tamnoputa?
Hahahahahah , brate to je to. Bio sam I ja jednom kod nje ali nemam brojAuuuuuu brate. Gde je iskopa. Jednom davno sam bio kod nje. Luda matorka skroz. Bila je tamo kad se sa Bežanije spuštaš ka blokovima. Znam da mi je tražila da joj kupim vinjak, pa mi odbila od cene. Mačke neke u stanu. Voli malo da je dominiraš. To je bilo pre tipa 7 godina. Nažalost, nemam broj. Jbg
Aha. Znam na koju misliš, sva deluje kao da je A.I. generisao a ne da je prava. Na taj sumnjam da je fejk ili je pazi sad pseudo nalog neke miss bum bum koja povremeno dođe u Beograd, ali se slikala za Playboy trt mrt, ima nekih zillion followera na Insta pa da se ne vidi da je onaE, nije, video sam i nju, mislim da je ta u NS. Ta mi deluje odlično, ali ova Amanda je napucana baš. Ogromno dupe, trbušnjaci.. Sigurno je ugasila trenutno oglas.
Ako je mala kujica kako je napisala da jeste, plus slike su joj prave čini se po procjeni, još ako je neko bio već da podijeli iskustvo... onda se isplati počastiti za tih 100 eura preko.230 eura sat. Plus 50 za pušenje bez kondoma. Plus 10 za ljubljenje. Po meni je puno para.
Da li primecujete da su to izoperisani muskarci??
Je li iko bio braco, izgleda top po oglasu?
Druže rupa k'o rupa...Da li primecujete da su to izoperisani muskarci??
E, meni je u dopisivanju poslala i sliku i video. Podseća na onu sa profila, nije AI generisano. A gajba joj je tu, Dorćol/centar, ako je i tebi dala tu istu adresu. E, sad , naravno, bi na slici, ni na videu ne vidim trbušnjakeAha. Znam na koju misliš, sva deluje kao da je A.I. generisao a ne da je prava. Na taj sumnjam da je fejk ili je pazi sad pseudo nalog neke miss bum bum koja povremeno dođe u Beograd, ali se slikala za Playboy trt mrt, ima nekih zillion followera na Insta pa da se ne vidi da je onaSheyla nešto nešto. Ta je skroz fejk (fejk sise, fejk ogromno ogromno dupe, liposukcija). Tu sam jebao pre par godina, skroz loš performans gleda da otalja, ali ne znam bilo mi zanimljivo, ponovio bi
A zašto sumnjam da je pseudo nalog. Tipa u subotu odradio tu Playboy, i video baš ovakvu kao Amanda u nedelju, cimnuo broj, daj adresu. Adresa ista... A to neki stančić tipa metar sa metar šanse nema da ih je bilo više u stanu![]()
Zar ne vidiš da je muško i da ima palačinkicu?
Haha.. Ali nije, ovo se vidi da je zensko. Tesko je provaliti ali se primecuje po rukama, sakama itd.Zar ne vidiš da je muško i da ima palačinkicu?
Sa dobrom i sigurnom preporukom da.Ako je mala kujica kako je napisala da jeste, plus slike su joj prave čini se po procjeni, još ako je neko bio već da podijeli iskustvo... onda se isplati počastiti za tih 100 eura preko.![]()
Dariana traži 300 eura za sat vremena. Previše brate!Alexandra ima cenu 250 evra sat vremena, 150 evra pola sata. Voli i da radi duo sa devojkom Darianom, a tada daje popust, pa je na primer pola sata 200 evra za duo.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|