BatinaVracar
New member
ma ovaj aleksandar je njihov neki prevarant i to ti je to, izbegavajte sve sto kaze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo za Cesku prvi put cujem, da mozes koju i koliko hoces. Kako se zove to mesto?Eh da smo ozbiljna zemlja, pa da legalizujemo prostituciju, da ne moras da se zezas sa pripejd brojevima, i da se plasis da ce te prevariti tamo gde odes, da nece biti devojka sa slike, da ce te odzepariti, da nece saradjivati i tome slicno... Ovako lepo kad bi sve to bilo legalizovano, odes u proverenu agenciju, gde imas proverene devojke sa ocenama i tome slicno...
ili tipa kao sto ima u Ceskoj bese, imas zgradu punu devojaka, u svakoj sobi po jedna, platis na ulazu u zgradu i onda mozes da ides iz sobe u sobu i jebes koju oces i kolko oces...
ili ono tipa harem, udjes u sobu ona tipa 20 devojaka u sobi, na tebe jednog![]()
Pa ne treba samo da izbegavamo sve što kaže, nego administrator bi trebalo da ga banuje sa foruma i to pod hitnoma ovaj aleksandar je njihov neki prevarant i to ti je to, izbegavajte sve sto kaze
ako si prevarant i navlačiš ljude - jebo sam ti mamu.Neda02_g
Ma prevarant. Klasican.ako si prevarant i navlačiš ljude - jebo sam ti mamu.
Ako si podelio pravi kontakt - hvala brate.
U srećno vreme Emili, Any 50 evrica. Mia je bila sa njih dve u stanu doduše malo skuplja od ostalih ali možda najbolja brazilka kod koje sam bioPočele Brazilke da cimaju u fazonu hocemo li se videti kratak sam period ovde,tacno ih treba bojkotovati kao supermarkete
Zategle sa cenama od 200€…za te pare kod njih u Brazilu top ribu cepaš…
Ova bre Lais nekada Any cepala se za 50€ pola hsad i ova baba Mary trazi 200€ hit..
Jel radi Any aka Lais Anal sad? Vidim nudi i piše u opisu još na videu sa dildoom u dupetuPočele Brazilke da cimaju u fazonu hocemo li se videti kratak sam period ovde,tacno ih treba bojkotovati kao supermarkete
Ova bre Lais nekada Any cepala se za 50€ pola hsad i ova baba Mary trazi 200€ hit..
Koja je ta iz NS za 100e celu noc? Ako nije problem. HvalaNasao sam neku preko fb iz NS, super zgleda, s tim sto ima koje kilo viska. Odmah bacila i slike i video. Trazi samo 100e za celu noc. Jel vam zvuci sumnjivo?
Kod Mery Sam bio 3puta,nije bila Losa ponudis joj 150$ I ostanes dva SATA,sad mi deluje nekako losije ali Dobro radi,meni nije bila losaPočele Brazilke da cimaju u fazonu hocemo li se videti kratak sam period ovde,tacno ih treba bojkotovati kao supermarkete
Zaobidjii…. Baba jedna ima oko 60 godina mozda… nikakva jePozdrav svima, ovaj oglas se dugo vrti po sa, da li je neko isao, kakva su iskustva?
Ali zato prirodne grudi, rastegljiveZaobidjii…. Baba jedna ima oko 60 godina mozda… nikakva je
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|