Pa imas onu Draganu, senzitivna masaza oglas.Ima li ko iskustva sa masaza u Beogradu da ide i oralna zavrsnica?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa imas onu Draganu, senzitivna masaza oglas.Ima li ko iskustva sa masaza u Beogradu da ide i oralna zavrsnica?![]()
Pisali su o njoj na telegram grupama. Ganka, ima 10 god vise i 20 kg vise. Slike su njene ali kada je imala 27 god. A sad ima blizu 40. Debela, masna, kada je vidis na vratima pozli ti. Ukratko, preskociJel bio neko? Na slikama je top, a niko ništa o njoj ne piše
Imamo li neki kontakt od Nadje? HvalaLegendarna Nadja, analni talenat za medalju? Ako je to tacno, prosledi neki link sa nekim aktivnim oglasima, jer njeni svi oglasi su od pre pola godine kad je nestala iz biznisa a i sa whatsapp-a
Jel bio neko? Na slikama je top, a niko ništa o njoj ne piše
Znam za nju bio sam A jel si bio mozda kod one sto je upisana "Top Crnka slike Licne"EVo...jedno iskustvo da vam podelim...
Da se ne prevarite slucajno.
Oglas je sa SA..."Slatka Sanjica"
Belvil Novi Beograd.
Slike lazne...devojka užas blagi,debela tetovirana...
Nista ne moze,odradjuje posao na uzasan nacin...tera te da izadjes sto pre.
Moja je greska sto se nisam okrenuo nazad cim sam usao u stan,ne znam sta mi je bilo. Kad sam je video,slogirao se.
Ona sva nabedjena,kao riba a uzasna debela i neprijatna.
Iznegavajte oglas max.
To je nekad bilo brate. Sad mala nabila cenu 150e pola sata. Jedna je od jacih sa cenom. Nisam bio ne znam da li vrediA skoro je neko pitao za onu malu sa insta Sanja sanči..Ja sam nju jebao 2021 ali za dz ja i drugar je karali.Sa Uba je
Ne ne buraz nema sanse da je toliko. em mala je polutankaTo je nekad bilo brate. Sad mala nabila cenu 150e pola sata. Jedna je od jacih sa cenom. Nisam bio ne znam da li vredi
Tacnije 130 kod nje u smestaju, a 160 ako hoces kod tebe. Sat je 200. Sad sam proverio aktivan joj je oglasNe ne buraz nema sanse da je toliko. em mala je polutanka
Ja kolko znam nema oglas ,koji joj je oglas posalji?Tacnije 130 kod nje u smestaju, a 160 ako hoces kod tebe. Sat je 200. Sad sam proverio aktivan joj je oglas
https://seksi-adresar.co/oglas/top-crnka-slike-licne/ jel si bio kod nje mozda?EVo...jedno iskustvo da vam podelim...
Da se ne prevarite slucajno.
Oglas je sa SA..."Slatka Sanjica"
Belvil Novi Beograd.
Slike lazne...devojka užas blagi,debela tetovirana...
Nista ne moze,odradjuje posao na uzasan nacin...tera te da izadjes sto pre.
Moja je greska sto se nisam okrenuo nazad cim sam usao u stan,ne znam sta mi je bilo. Kad sam je video,slogirao se.
Ona sva nabedjena,kao riba a uzasna debela i neprijatna.
Iznegavajte oglas max.
Oces da posaljes njen oglasTacnije 130 kod nje u smestaju, a 160 ako hoces kod tebe. Sat je 200. Sad sam proverio aktivan joj je oglas
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|