Milito
Active member
Moze jedino da se napijemo ili odemo gledati Intera ili ItalijuZvao bi te i ja da mi das 2 milje![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze jedino da se napijemo ili odemo gledati Intera ili ItalijuZvao bi te i ja da mi das 2 milje![]()
Pa druze ovaj pise o crnki ne mi.Sta mene mijesas.Uopsteno kazem za prostitutke da su kao na traci.Ostavi joj bubreg sto se mene tice.Pozdrav iz BLTo ne iznam ali kod ostalih sam se razočarao npr Crnka 10 min I drugi dolazi a brate gdje higijena.
Sara te makar ispostuje na max.
Mišljenje je kao guzica, svako ga ima..Ma ko ti je šta rekao brate, tvoja stvar, ljudi imaju pravo na svoje mišljenje, i pravo za svoje pare da ide kod koga hoće
Dam ja Crnki i po 2.000 sam i ne serite bezveze..A dam joj i vise od toga..![]()
Vidim koliko tebe jebe,tebe najvise jebe.Dvije po 2 miljeMa ok ima pravo svak birati sebi normalno..ali standardni pljuvaci se non stop javljaju tu i to vec malo bode oci...vide ne jebu ih djevojke ni 5% pa pocnu onda iznositi privatluke..Sto nije uredu nimalo..
Ma kazem na kraju opcenito brate..imamo nekoliko standardnih pljuvaca otjerat ce i ovo malo djevojaka sto ima..A ne samo bubreg dao bih joj i srce da zatrebaPa druze ovaj pise o crnki ne mi.Sta mene mijesas.Uopsteno kazem za prostitutke da su kao na traci.Ostavi joj bubreg sto se mene tice.Pozdrav iz BL
Ako si se zaljubio,a vidim da jesi postujem to.Svaka cast.Zaljubiti se u prostitutku treba imati muda.A pare su ionako da se trose.Pozdrav I tebi I sve da se dobro zavrsiMa kazem na kraju opcenito brate..imamo nekoliko standardnih pljuvaca otjerat ce i ovo malo djevojaka sto ima..A ne samo bubreg dao bih joj i srce da zatrebaPozdrav druze Banjalucki
![]()
Solo InterMoze jedino da se napijemo ili odemo gledati Intera ili Italiju![]()
Only black..friend sometimesVidim koliko tebe jebe,tebe najvise jebe.Dvije po 2 milje
Solo Inter, nista Italija
![]()
Milito aka Elki brat moj <3
Samo Inter Italija Zeljo
A zbog nje sam prestao i Zelju gledati hahahha
Šta tebe tuki boli idem li ja ili ne?I opet odes...a seres ovdje..neces dobiti za dzabe..I popusti sa tim sranjima..prozivas djevojku bezveze![]()
A tako si dobio nadimak.Kad kesiras ona se dere na sav glas Mili Tooo...Tooo Miliiii
Samo Inter Italija Zeljo
Samo Inter Italija Zeljo
Recenzija za djevojku od najboljeg druga hahahahaTeme*
Htio bih pohvaliti Crnku fakat
pusenje 10
Sex 10
Izgled 8/10
I ja sam malo okasnio pa je malo krace trajalo samo 10 min ali do mene je yebes ga hahah
Ma ne iskreno sam napisao tako je kako je a zna dosta raje Crnku, to je moja recenzija iskrena.Recenzija za djevojku od najboljeg druga hahahaha![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|