BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav momci. Neko zainteresova za trojku u Doboju u Srijedu u jutarnjim satima? Ozbiljni koji mogu prostor da obezbjede (hotel ili motel) neka se jave u PP. Sutra ujutru finalni dogovor.

Pozdrav momci. Neko zainteresova za trojku u Doboju u Srijedu u jutarnjim satima? Ozbiljni koji mogu prostor da obezbjede (hotel ili motel) neka se jave u PP. Sutra ujutru finalni dogovor.

Lažnjak 95 posto, em ista cijena pola sata i sat, em nijedna kurva se neće u profilnom imenu nazivat Kurvom.

Evo osecam potrebu da vam pokazem koliko je u bosni prevara oko eskort dama:
Hana iz Sarajeva banja luke tuzle...
prvo kada vam neko trazi kliker bon znajte da je prevara ne nasjedajte na to kao dajete na ruke a onda vam posalje link na koji kao da izvucete qrcode koji njoj dajete na ruke... link kliker bona: https://klikerbon.durablesites.com/unpublished

Zelim vam reci da ni u kojem slucaju ne unosite svoje podatke na ovaj link jer to je lazna domena uopste nije od klikerbon jer oni koriste domenu sa .ba a ne sa com, ako unesete jednostavno ste unijeli i poslali kod koji neko moze da iskoristi , jucer sam licno bio zrtva prevare gdje sam izgubio 200km i bio blokiran al bez brige sacuvao sam sve i danas sam bio u policiji i prijavio slucaj tako da ce ova osoba odgovarati za internet kriminal

Danad sam u Banja Luci, neću ići u druge gradove prema tome ne gubite ni moje ni vaše vreme, biću tu 3 dana....

Ja Sam Maja, dosta vas me I zna...

170,60 grudi 4, 25 godina

Nudim oral I klasiku seks pola sata je 70e, fe
tiše NE.
XBON NIJE POTREBAN
POZIV NA WHATSAPP ILI WHATSAPP PORUKA
066080236

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh