Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja neznam što se sa vama događa , kukate kako ništa nema kada ima onda filozofirati. Plati 50 eura i sve buš znao.
Znači ima 42 godine i nije avion žena je ok nije prijevara. Znači čim sam oglas vidio poslao poruku došla je ujutro u pola osam odradila posao dobila 50 eura i to je to. Neznam što bi vi za 50 eura.Ne razumijem gdje si ti uspio shvatiti iz moje rečenice da ja kukamMislim da je poanta ovakve vrste foruma i komunikacije da djelimo iskustva kako se drugi ljudi nebi sjebali ili da bi se i drugi mogli dobro provesti, ali dobro, zaboravi da sam pitao
![]()
Di se u kc moze uzet dobar prostor za umocit tokom prijepodneva?
Znači ima 42 godine i nije avion žena je ok nije prijevara. Znači čim sam oglas vidio poslao poruku došla je ujutro u pola osam odradila posao dobila 50 eura i to je to. Neznam što bi vi za 50 eura.
Jel ona debela iz Ivanica, 50€ i jebes sat sva, koliko ti se daAko netko ima broj od koje iz Bj,Kz Kc možemo razmjeniti brojeve ja imam jednu iz kc i ivanića
sa čime bi nagradio?Nagradjujem damu ili par akk znate koga molim preporuku,ali samo nase cure
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|