Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Viku brate, definitivnoIma li jos prijedloga ili da dogovaram Viku za sutra
Dobro je pogledat u tu svrhu i ruke, tj. prste i zapešće i stopala, ako ima zidarsku šaku i stopalo 45, jasno je da je bila muško, to se ne može riješiti operacijomNisam bio sa tom. Ali, i meni se čini da je riječ upravo o tome.
Moj savjet je da izbjegavate žene sa silikonima. Inače sam alergičan na te TS spodobe. To su poremećni muški, koji fantaziraju da su žensko.
Jedini pouzdani način da nije TS, ovako na slikama procijeniti je da ima prirodne grudi, a ovi baloni (čak i da je prava žena) su ionako previše degutantni. I na dolasku ako ima preduboki glas i Adamovu jabučicu, ćaos, odmah okret na vratima.
pa sve je moguće, ali prste i stopala ima baš sitna, i dosta se ženstveno drži, ali moguće zbog oblika pice nebi se čudioDobro je pogledat u tu svrhu i ruke, tj. prste i zapešće i stopala, ako ima zidarsku šaku i stopalo 45, jasno je da je bila muško, to se ne može riješiti operacijom
Negdje sam pročitao da žene koje se bave bodybuildingom i uzimaju steroide kao nuspojavu dobiju povećan klit, ali ne znam je li to istinapa sve je moguće, ali prste i stopala ima baš sitna, i dosta se ženstveno drži, ali moguće zbog oblika pice nebi se čudio![]()
Zar ne vidiš da je to operirano muško: visoka spodoba sa namontiranim sisama, "vagina" na slici zamagljena, faca neka debilno-frankeštajnska i nudi besplatno anal.Je li bilo tko uspio dogovoriti susret s Katerinom Berg?
Jeste.Negdje sam pročitao da žene koje se bave bodybuildingom i uzimaju steroide kao nuspojavu dobiju povećan klit, ali ne znam je li to istina
ti imas pristup punom clanku? Spominju li konkretno kakve bi kazne bile i je li kaznjavanje klijenata samo na razini ideje ili je to vec uvrsteno u prijedlog izmjene zakona i samo ceka na potvrdu vladajucih?Ekipa, mozda nije primjereno da stavljam tu ali nek cim vise ljudi procita.
Pripremaju nordijski model u Hrvatskoj glede prostitucije. U sustini korisnici prostitucije ce se kazneno kaznjavati a za prostitutke nema kazne zbog pruzanja usluge. Clanak je na jutarnjem ali nije potpun/placa se zato nisam objavio link.
Ako to prodje a ide u tom smjeru, bit ce veselo...
Aleksa nije fake, trenutno je u Splitu. Njena agencija često stavlja slike od cura koje nisu trenutno u gradu, pa kad im se javis ti ponude one koje su stvarno tu.Da odgovorim sam sebi - ima 8 profila u Splitu, te 2 u Zg...
Kud sam uopće pomišljao bahčat se sa istočnoeuropljankom, kad je 99% fake
Ruskinja, jako slicno uzivo izgleda, starija, sitna, s malim cicama, tko voli sitne slobodno. Dobro sve radi, ja zadovoljan.
Ljepotica stvarno s vecim cicama i guzicom, nasmijana, smije se dosta, isto sve dobro, ja zadovoljan.
Rugoba koja je ravna uzivo, ajde bradavice su joj velike, al sise lose, guzica ravna. Svakih 5 min te odvaja jer kao znojis se previse. Izgubio volju za orgazmom, otiso nakon 30min.
Ovo joj cimerica, jebote naljepsa kurva uzivo koju sam vidio, savršeno lice, guzica i sise. Al nema je vise u zg.
Sve platio 1h 200€
To je taZar ne vidiš da je to operirano muško: visoka spodoba sa namontiranim sisama, "vagina" na slici zamagljena, faca neka debilno-frankeštajnska i nudi besplatno anal.
Fuj, bljak.
I kao što je kolega malo prije spomenuo: zidarska šaka i stopalo br. 45.
Kud ide ovaj svijet.
Kao što rekoh, izbjegavati žene sa silikonima (pogotovo ove sa balonima E i F) koje nude besplatno anal. Gotovo 100% je riječ o muškome.
Točnije: to je taj (ne ta).To je ta
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|