SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Evo taman sam doša doma pa da napišem recenziju za Lunu. Inače stavim link od profila, ali profil nije aktivan tako da ćemo ovaj put bez toga.
Uglavnom, dolazi mi poruka od nje da je u Splitu i da će bit tu samo danas jer sutra ide za Zadar, pa ako sam raspoložen za doć. Nije mi trebala dvaput reć, već sam se krenio spremat, šalje ona poruku da ako mogu uzet kondome jer nije stigla. Nema problema, uzimam kondome i bombonjeru za poklon i eto me.
Uglavnom, jako lijepa cura punijih usana, velikih prirodnih sisa, jako dobre guze kao i većina "latina", s crvenom tetovažom poljupca na desnom guzu 😘. Jako uredna, mirišljava, ajme... Nisam znao di bi zabio glavu, malo među sise, malo među guzice, pa u picu. Jedna od lipših pica, s guštom sam je lizao. Izmijenili 3-4 poze i kapitulacija. Jbg, predobra je, nisam mogao izdržat. Nudi tuširanje prije i poslije akcije uz čisti ručnik. Sve za pohvalu i preporuku. Još večeras je tu pa ako budete imali sreće...
E golemo,al vi bas idete dole medju noge glavom? Mislim,lizat? Kako? Ja ne mogu, nema sanse,tj nemam hrabrosti,eto to je to

Svak ima svoje gušte,ja osobno ne ližem niti se ljubim s njima možda neki obraz pusa i te sheme,al da mi dođe da je zažvalin to da sigurno pogotovo ako mi je cura napeta ko recimo Sabrina s njom sam baš doživia teški GFE ne mogu to zaboravit🍷 jedva se suzdržavam neznam dokle ću😀😆

ima li neko iskustva s ovom?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh