Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zna se ona jebat jos..lako koliko on ima godina..ja sa 40 i kojom ju mogu jebat sat vremena ..ovaj od 20 ce svrsit za 2 min
Bio ja i vjerujem puno ljudi tu .. masaža vrhunska - sat vremena kvalitetno stvarno.Bio netko??
Kaze obicna medicinska 35, sa HJ 55. Ne salje sliku.
Upravio bio. Sve navedeno tocno, HJ nista posebno ali opet stisne kad trebaBio ja i vjerujem puno ljudi tu .. masaža vrhunska - sat vremena kvalitetno stvarno.
Poslije masaže HJ ništa posebno.
Realan sam..njoj i paše to da rijesi svakog za 10..20 min..mozes ti bit Brad Pitt jebe se njoj..ona je kurva.bez osjecaja za ista..jebe se sa svakim isto..za parebudi malo realan... misecno imaju 100 - 120 klijenta.... bas da im treba netko tko ce 1h.. a da im nije bas napet izgledom...
Bio i u salonu i doma , doma je bolje...valjda je opustenijaBio ja i vjerujem puno ljudi tu .. masaža vrhunska - sat vremena kvalitetno stvarno.
Poslije masaže HJ ništa posebno.
Skraćenica od Hey JoeŠta je HJ
nemas joj sta biti zanimljiv. to je kurva kojoj placas za vrijeme i tijelo.cura ima 18, ako si + 38 a tesko da ces joj biti zanimljiv.... ili moras izgledat kao bred ili cluni...
ovako mi je reklo nekoliko cura...
ma kojih 100 mjesecno, pa to je barem 7k€budi malo realan... misecno imaju 100 - 120 klijenta.... bas da im treba netko tko ce 1h.. a da im nije bas napet izgledom...
Šta je HJ-skracenica za Hvala Joj
Koliko te je kostalo to zadovoljstvoProveo sam nezaboravnu noć s njom, bio sam jako dobro zbrinut i bio sam iznenađen njenom ljepotom i tijela i lica, dobro govori engleski i vrlo je prijateljska i fascinantna, dolazim opet to je sigurno , vrlo dobro čak i odlično!!!!
Proveo sam nezaboravnu noć s njom, bio sam jako dobro zbrinut i bio sam iznenađen njenom ljepotom i tijela i lica, dobro govori engleski i vrlo je prijateljska i fascinantna, dolazim opet to je sigurno , vrlo dobro čak i odlično!!!!
Sarah jesi to ti ?Proveo sam nezaboravnu noć s njom, bio sam jako dobro zbrinut i bio sam iznenađen njenom ljepotom i tijela i lica, dobro govori engleski i vrlo je prijateljska i fascinantna, dolazim opet to je sigurno , vrlo dobro čak i odlično!!!!
Koji je to salon di se nalazi? Cura radi i doma?Bio i u salonu i doma , doma je bolje...valjda je opustenija
Sarah jesi to ti ?![]()
Hahahhahahaha nije ona dragi ja sam, neznam vidim sta pisete ali meni je bilo stvarno topina, cura me razumjela sve sta sam reko malo teže odgovori ali uz pomoc svetog prevoditelja sve se da iskomunicirat, ne da me ugostilo nego ono 10/10Sarah jesi to ti ?![]()
Malo mi se kare nasisajMalo smo si self-promotion
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |