mirandeckozeljanpicke
New member
Koliko je sigurno otić u bilo koji striptiz klub u Zagrebu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako kojiKoliko je sigurno otić u bilo koji striptiz klub u Zagrebu?
Po tvom mišljenju koji je najsigurnijiKako koji
moulin rouge, ali cure nisu bog zna staPo tvom mišljenju koji je najsigurniji
Jel skupo tamomoulin rouge, ali cure nisu bog zna sta
Je kao i svaki striptiz barJel skupo tamo
ZastKako koji
Googlaj malo sta se desava po takvim mjestima i kako pljackaju i sta sve rade, neda mi se pisat
Aj pisi posto ja bas hocu da odem. U sakom gradu svaki put idem u striptiz kad pitujem. A sada ispada da je Zagreb najrizicniji. Kako to. To sto je tamo skupo je potpuno normalno i nije pljacka. Ali ako se zbiva nesto drugo da te neko izreketira to je onda ozbiljan problem.Googlaj malo sta se desava po takvim mjestima i kako pljackaju i sta sve rade, neda mi se pisat
Kakve su cure?Sad sam tek naletio na ovaj forum pa da bacim komentar. U biti bio sam u Zagrebu jedino u klubu Rocco mislim sa je otvoren svaki dan a pet sub radi nesto dulje. Ulaz 5eu,moras popit pice sto je min jos 5eu i sad ovisi sta uzmes. Najjeftiniji je lap dance 30 pa se penje do 150 za neki sex show. U biti ako se ode sa ekipom i ne ispadne toliko puno a dobra zajebancija
Okej. Kad sam ja bio bila je subota,bilo ih je 6-7. Kolimbijke,filipinke. Sad zavisi isto sigurno nisu uvijek iste. Al tko ima zelju isplati se otic po meni.Kakve su cure?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|