B2b ili?Bio sam danas kod nje, sve preporuke. Mlada, zgodna cura zna svoj poso![]()
Masaža
Maserka sa slike, 23.god., poziva te na body to body masažu u svom prostoru. Molim bez poruka i skrivenih brojeva!…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
B2b ili?Bio sam danas kod nje, sve preporuke. Mlada, zgodna cura zna svoj poso![]()
Masaža
Maserka sa slike, 23.god., poziva te na body to body masažu u svom prostoru. Molim bez poruka i skrivenih brojeva!…www.oglasnik.hr
Nema više oglasa, obrisan je.Bio sam danas kod nje, sve preporuke. Mlada, zgodna cura zna svoj poso![]()
Masaža
Slike su njezine. Operirala kuk, neda se "jahat" pretjerano.Jel izgleda ko na slikama?
Slike vuku na onu plavu sisatu kaj zna bit ilcu zg-u il rijeci. Nisu neke pohvale bileLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel zna ko sta o ovoj?
Ja mislim sa to nije taSlike vuku na onu plavu sisatu kaj zna bit ilcu zg-u il rijeci. Nisu neke pohvale bile
preksinoć sam bio,ugodna ženska,stan uredan,ona također,obrijana,ne štopa vrijeme,doček u samostojećima i korzetu,lijepe grudi,malo punija ali ne debela,malo trbušćića,lijepa guza,ima je gdje treba,surađuje i uglavnom sve dozvoljava,ljubi se tko voli i svidi joj se,otprilike 50 godina,ženska zaista drži do sebe,preporučujem,pola sata 70 eura,apartman je u Nehajskoj ali mijenja lokacije jer je jednodnevni najamLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel zna ko sta o ovoj?
Anal radi? Jel u cijeni ili ?preksinoć sam bio,ugodna ženska,stan uredan,ona također,obrijana,ne štopa vrijeme,doček u samostojećima i korzetu,lijepe grudi,malo punija ali ne debela,malo trbušćića,lijepa guza,ima je gdje treba,surađuje i uglavnom sve dozvoljava,ljubi se tko voli i svidi joj se,otprilike 50 godina,ženska zaista drži do sebe,preporučujem,pola sata 70 eura,apartman je u Nehajskoj ali mijenja lokacije jer je jednodnevni najam
Zasto ne? Otisao bi do nje zbog slika. Ima par razlicitih kritika ali sve u dvije rijeçi;smrdi,bolje neBolje ne
Bio ja prije nekih desetak dana.Zasto ne? Otisao bi do nje zbog slika. Ima par razlicitih kritika ali sve u dvije rijeçi;smrdi,bolje ne
To me zanimaBio ja prije nekih desetak dana.
Pola chuke - 50 europljana.
Dosta teska za dogovor.
Dodjem u dogovoreno vrijeme pa se ne javlja. Za 15 min se javlja da ima stranku koja uzela sat vremena.
Drugi put se dogovorimo, pa se opet ne javlja. Javila se nakon x poziva za pola chuke.
Max 30 godina, male sise, al dobra guza. Pica obrijana.
U faci nije nesto. Iskreno - dosta mi glupavo izgleda, i dosta sutljiva.
Moze sve poze, sudjeluje, ne buni se. U guzu neda. Svrsavanje po tijelu il u kondom, po licu i u usta ne.
Smrdi? Meni nije, bio sam valjda prvi taj dan, oko 10 ak se dobro sjecam. Al je sranje da u stanu nema tople vode. Nemas se di istusirat, jbg... Tako da, logicno nakon "radnog" dana da ima miris.
Preda mnom je picu i guzu obrisala vlaznim maramicama, a onda tak "istusirala" i moj dio, na moje inzistranje.
OK za probati, ali ne i za ponovit
Nudi li komplet?Cura zgodna, utrenirana, ljepa u faci oko 20 godina. Prostor uredan, cist i diskretan. Poso dobro odraden, sve preporuke.
![]()
Masaža
Mlada atraktivna maserka, poziva te na body to body masažu. •slike moje •moj prostor •poruke ne citam! •samo pozivi!…www.oglasnik.hr
Jel dobra sisa?Vratila se jel ko zna u kojem je kvartu![]()
Najbolja..prava Slavonska...tko je bio znati će..ona i Aleksandra dvije prave ženske..pričajte iskustva o njima..di su sada?Jel dobra sisa?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|