Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj te Ilme, koja joj je cijena?Ne razumim, šta onda stavlja oglas za Mostar...
Prijatelju sta ima u Mostaru od tih dama al da nije Anna, nisam nista lijepo cuo o njoj za one novce...Mostar, koga zanima iskustvo neka se javi
Jesi kad dobio br od Ivane iz ljubuskog I da li ima tkoNetko nesto povjerljivo za Hercegovinu?
Ja isto imam stogod(Ivana ljubuski ,Ivana planinic,nana Mostar ,Nermina)..
Samo dolazi u obzir slicni kontakti za koje ne zna svatko ...poz ...samo zamjena..
Isto, ako ima netko nek javiJesi kad dobio br od Ivane iz ljubuskog I da li ima tko
Jedino sto imaš javno je ona na city i na super oglasima ona iz Tesnja, ostalo je u užem krugu korisnika.Dolazim u doboj danas i da niko nece da posalje jebeni broj,isto kao da idem jebat njegu zenu dajte ljudi nesto za doboj,ako triba nacemo se na picu zezat se
I mene interesuje.Imal ko broj toga taksiste iz Tuzle![]()
Bas ces sa njim pisat i nesto dog sjedi u taksi tako ce te i odvest gdje ima tih narkomankiImal ko broj toga taksiste iz Tuzle![]()
Pa da ga nazovem za prevozBas ces sa njim pisat i nesto dog sjedi u taksi tako ce te i odvest gdje ima tih narkomanki
Stas biti osudzen treba mi broj za prevoz..Zamisli da napišem njegov broj ovdje, lika bi hapsili za 2 dana, al' haj to, nego bi ja bio osuđen na ove skupo tarifne.
Upravo jedan treba na sud za prostituciju tako da znate od tih taksista necu imenovat mozda bude u avazuZamisli da napišem njegov broj ovdje, lika bi hapsili za 2 dana, al' haj to, nego bi ja bio osuđen na ove skupo tarifne.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|