BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bolja od crnke i ova zna da ce joj pokrast klijentelu pa zato
Ne radi djevojka samo ponekad a i tad kad sa mnom radi radimo trojke, a i kome se posao daje neka ga da. Ja ne dam kod nas postoji dogovor ako vec povremeno radi sa mnom da ne dijeli broj svoj a i nema poslovni broj. A tako isto ako je neka kombinacija ja ne dijelim svoj broj. To je prosto dogovor ivtreba da se cijeni.

Ne radi djevojka samo ponekad a i tad kad sa mnom radi radimo trojke, a i kome se posao daje neka ga da. Ja ne dam kod nas postoji dogovor ako vec povremeno radi sa mnom da ne dijeli broj svoj a i nema poslovni broj. A tako isto ako je neka kombinacija ja ne dijelim svoj broj. To je prosto dogovor ivtreba da se cijeni.
Ja imam njen broj al dobro je nisam se javio i izofiro ako joj je to pravi broj. Hoće imati šta protiv da joj se javim na pravi broj.. ozbiljno pitanje Ana
📞

Pa da potvrdila si to

Strah te da ce ti klijente ukrasti

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh