BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bok ekipica,

long time listener, first time caller.

Nakon nekoliko odlaska kod Ukrajinki i slicnih, i teskih razočaranja, odlučio samo odlaziti kod Južno Amerikanki. Curke iz Venezuele i Kolumbije su bile dno dna, mislim da svi znamo za ovu hordu:


Prije se propucajte nego sto odete kod njih. Svako malo su u Hrvatskoj, sve u istom stanu, ima ih još, sve ista klika, ali nisam mogao pronaci profile, ovi su mi ostali spremljeni.

Rekoh, idemo pokušati opet, te sam otišao kod ove:


3 (ili 4 curke) u stanu, u centru, dobar oral i sex, engleski jako slab. Da li bi ponovio za tu cijenu? Ne, ali rade za agenciju, bez agencije se da dogovoriti niza cijena, jer ce ti dati privatan broj vjerojatno (meni je).

Rekoh, idemo probat opet brazilke, s njima sam imao najbolja iskustva. Otišao kod ove dve, i napokon dobro iskustvo:


Mlađa, simpatična, bolji engleski nego inače. Seks i oral fakat dobri.


Starija od ove prve, ali meni je jebeno legla. Od dočeka, zbigecana, vesela, oral jako dobar, sex fantastičan. Fakat top iskustvo

Ne volim pričati o cijenama, da li se ljube ili da li je oral s ili bez kondoma, jer to dečki najviše ovisi o vama. Kod večine se da cijena smanjiti, a one su prije svega ljudi. Tako da ako ste čisti, ne izgledate kao gnomovi te imate spiku, sve se da dogovoriti s večinom njih. I moje iskustvo kod svih curka je subjektivno, kako su one mene legle i kako sam ja njima legao. Možda će Vama biti drugačije. Ali ove prve 3 curke su jebeni demoni, nemreš ih dirati za sise, sve ih smeta itd. DNO!

Izgleda kao da je neki egzodus curka u Hrvatskoj, kako se budu vračale curke, budem nalijepo još puno recenzija, ali za sada samo u kratkim crtama curke koje sam našao na prvu kako sam prolazio kroz stranicu.

Kisi Kisi,

Mali Mirko.
 
Meni su inace ukrainke i ruskinje puno zgodnije od brazilki i ovih iz kolumbije i venezuele
Ove jednostavno nisu moj tip cura
A ovisi od karaktera :).... trenutno su u Zagrebu dvije vrhunske pičke. Olivia - ukrajinka i Ghia brazilka. Obje su lijepe samo ukrajinka će te odradit profesionalno i hladno a brazilka će bar odglumiti neko napaljenje. U pravilu i bude tako sto se nacionalnosti tice, čast izuzecima. Najvise sam srece imao s gruzijkama. Ipak, najviše preferiram domaće cure al rijetko je za naći da tako izgledaju.
 

apsolutna preporuka
cura je predivna, ko naslikana, možda najljepša brazilska guza, glatka koža, sva uredna, mirisna... kosa... nokti.. toop znači
surađuje u svemu, samouvjerena, seksi spika, opusti se, uživa i ne izbjegava akciju..ma
uglavnom vrhunski komad koji se rijetko susreće i s kojim uživaju sva osjetila
 

apsolutna preporuka
cura je predivna, ko naslikana, možda najljepša brazilska guza, glatka koža, sva uredna, mirisna... kosa... nokti.. toop znači
surađuje u svemu, samouvjerena, seksi spika, opusti se, uživa i ne izbjegava akciju..ma
uglavnom vrhunski komad koji se rijetko susreće i s kojim uživaju sva osjetila
koja je lokacija otprilike?
 
katastrofa, dogovor preko whatsapp, 250 eura za1 sat ukljucujuci anal, dolazim. u dogovoreno vrijeme, javljam da cekam pred vratima jedno 5 minuta dok joj agent javlja da sam stigao, konacno otvara vrata i ulazim, cura zgodna, kao na slikama ali engleski nula bodova, i tu vec pocima natezanje, ja joj pokazujem u porukama sta je dogovoreno, ajd nekako se mi dogovorimo uz google translate ja joj platim i poucen prijasnjim iskustvom gledam na sat i njoj pokaujem koliko je sati, krece lagani ples i uvija se ona ispred mene, ja spreman u roku odmah, ali ajd necu nikud brzati imam vremena, prelazimo na krevet i krece BJ bez kondoma, cura zna znanje, ja joj prstima prelazim preko klita, osjetim da je i ona spremna, stavljamo kondom i krece misionarka, zenska je stvarno uska ali meni nikako ne dolaz, kazem joj da hocu anal, i opet se ona nesto vrpolji, melje na portugalskom, uzima neko ulje, naleva na mene, naleva po sebi, pila boce je potrosila, ajd konacno krece akcija, kaubojka, ali opet se ona meskolji, ne nabija se do kraja, okrenem ja nju u dogy i uhvatim ritam a ona se opet izvija i rukom odguruje, ne jebe me to ni malo, dosao sam se isprazniti, i taman osjetim da mi dolazi kad ona STOP, kao ne moze ona vise, ne moze anal vise, samo vaginal seks, govorim ja njoj ali platio sam ti extra za anal, sad vec tu ona zove i agenticu, ja gledam na sat proslo tek 20 minuta, ona nesto laprda, meni se skroz spustio, kaze ona da nastavimo ali meni vise nije do niceg, trazim da mi vrati pola novaca, i tu onda nasteju pravi problemi, ona nece vratiti pola novaca, ja zovem agenticu, ona se prijeti sa Bossom i to ja vec pucam po savima, sad sam pravo popizdio, i ja prijetim policijom, zove mene neki steani broj preko whatsapp, muski glas kazem mu neka dode da rijesimo problem, da ne idem dok mi ne vrati pola novaca, za 20 minuta sexa mislim da sam vise nego fer kad placam polovicu, pogotovo zato sto nije moja krivnja, ja se oblacim i cekam, sad to vec traje 15rak minuta, ona ne daje novac i tjera me van i tu sam skroz puko, odem u sobu traziti novce, i kad sam ih nasao ona me necim pogodila u leda, uzmem novce izadem van, doslo mi da joj sastavim samarcinu, ali uspio sam se svladati, vozim se autom kuci i mislim si koji to kurac meni treba, ajd smirim se ja, disao kuci, kad na whatsapp 10 poruka, kuja me snimila, prijeti da ce objaviti snimku, odjebem ja to sve i kazem nek objavljuje sto god hoce a ja odoh na policiju istog trena, u tom trenutku ona brise sve poruke, i cak je ugasila. EGE stranicu, sad vidim da ju je opet aktivirala, sva sreca da za ovaj sport koristim drugu karticu, sad ce biti red opet nabaviti novi broj,
sve u svemu jedno iskustvo vise,
i eto koliko problema si imo jer nisi htio izvadit iz guzice i stavit u picu.
Pa jebote nisu ni te cure roboti… ako je boli boli, nek si ti platio, ako ne ide ne ide…
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh