mozda ce nekom pomoci. Bilo bi lepo da vise njih napise iskustvo.
Kineskinje- Probao vise njih (cene do 150e). Tacnije bio samo sa jednom koja je malo pristojno izgledala. Slike su fejk, sve matore i raspale. Smestaj prljav. Sve u svemu uzasno iskustvo.
Seksi adresar- bio kod desetak. Tesko ih dobiti i moras imati barem 5-6 odabranih da bi se jedna javila. Slike su uglavnom fejk ili iz mladjih dana. Kasnije postavljam linkove kod kojih sam bio sa komentarom.
EGe- probao uglavnom da kontaktiram crnkinje ili neke mladje do 150e pola sata. Uvek je bio odgobor da trenutno nije u BG i ponuda nekih drugarica. Jedna se javila posle 5 sati sa nekom sistemskom porukom. Pa ponovo posle 5 sati sa nekom tako da nisam nista uradio.
Neko je vec napisao, dobro izgleda ali nista vise. Jedva ceka da zavrsis.
Mlada zgodna utegnuta pickica. Nije nesto lepa. Trudi se ali nista narocito. Manje sise ali cvrste. Ko voli mladi picic ok ali ocena 3od 5.
Skoro da su njene slike ili kad je bila mladja. Nema 21, mozda oko 28 god. Uredna cista, mirisljava, dobro pusi i dobro se jebe, menja poze i jedna od najboljih sa kojim sam bio. 4,5 od 5 ocena.
Mislim da ova radi na Vracar, nisu njene slike, starija je ima oko 30 god ali je zgodna. Pusenje top, sarmantna je i pricljiva. Sex korektan. Znam da mi je rekla da menja oglase i slike ali po ceni i fotografijama bih rekao da je ona. Ocena 3,5-4od 5.
Nekih oglasa kod kojih sam bio nema vise ili su promenjene slike. Planiram ovih dana da odem kod
Ova mislim da je tezak fejk ali se dugo kanim
https://seksi-adresar.co/oglas/tara-4/
Ako je neko bio nek da preporuku.
Nadam se da sam barwm nekom pomogao.