BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR


Opjevana Skarlett
Napokoon nasao vremena za Skarlett.
Sve sto je napisano stoji.
Prostor cist, uredan, cisti rucnik.
Za nju se sve zna. Gfe na razini.

200E 1h
Ponoviti sigurno.
 
2 nove independent istočne Europljanke nam stigle u Zg 😍

Bjeloruskinja Natalina:

Ukrajinka Ivanka:
 
2 nove independent istočne Europljanke nam stigle u Zg 😍

Bjeloruskinja Natalina:

Ukrajinka Ivanka:
Vidim da nisi dugo na forumu. To apsolutno ništa ne znači.

Kad su cure iz istocne europe, 99% profila je fake, budu slike raznih instagramuša a dočeka te neka sasvim deseta. Znači iza 100 profila stoji 1 ženska. Naravno postoje iznimke, al to je par njih koje se često tu vrte
 

Jeste li bili?
Došao do nje i okret
Hladna bez osmijeha i bilo kakve komunikacije
Engleski nula bodova
možda joj nije bio dan al sam izgubio volju
I ovo " INDEPENDENT" slobodno zanemarite
99% su agencije u pitanju
 

U samom centru, zajebano za naći parking. Apartmani, sve uredno unutra, ručnik za tuširanje čist.

Mala đepna venera, ista kao na slikama i videu, meni i ljepša uživo. 23 godine kaže, tako bi joj i ja dao.

Akcija super, jedino što mislim da je u nekim trenutcima to bilo malo teatralno, ali ne smeta mi. Bolje to nego da je nezainteresirana. Engleski nikakav, to mi je jedina mana.

Cjelokupni dojam 9/10


Izgled uživo puno slabiji nego na slikama i videu. Kako je bilo mračno ušao sam u apartman pa sam ju tek tad bolje omjerio. Bila je i neka cimerica s njom, ali ne mogu povezati o kome se radi. Kratko porazgovarao, rekla da se ne ljubi s jezikom. Vidio da nema smisla, rekao ajde hvala ti i izašao van.
 
Upravo bio kod ove ljepotice. Uživo je ljepša nego na slikama/videu, nasmijana i draga. Dočekala me lijepo sređena, frizura i šminka top, seksi donje rublje, higijena na visokom nivou. Svi preduvjeti da kita bude tvrda ko kamen su ispunjeni. Uža specijalnost su joj pušenje (morao joj ga vadit iz usta da ne završim pre rano) i doggy style, radi i sve ostale poze. Nije strastvena kao npr. Felicija, ili profi kao Gabrijela, ali sve u svemu jako dobra. Još da je cijena usluge diskontna kao što sam navikao u zadnje vrijeme bio bih zadovoljniji. Jedini minus dajem za prostor koji je za moj ukus pre sterilan, potpuno nova zgrada, apaartman sa novim modernim namještajem i vodeni krevet koji savršeno amortizira njeno skakanje po k.. Više preferiram starije zgrade i ne tako moderan namještaj.
Kakvo je pušenje sa ili bez kondoma.
 
Nemam bas puno iskustva s djevojkama s EGE... zasto se toliko izbjegavaju agencije? Ponuda je trenutno prilicno jadna koliko vidim, jedino sto mi se dopalo je preko agencija.
 
Nemam bas puno iskustva s djevojkama s EGE... zasto se toliko izbjegavaju agencije? Ponuda je trenutno prilicno jadna koliko vidim, jedino sto mi se dopalo je preko agencija.

Ljudi ih generalno ne vole jer u velikoj većini situacija ne bude ona cura koja je oglašena na EGE. Iz mog iskustva, u većini slučaja će ti agencija dati pravu ponudu djevojaka preko whatsappa, tako da budeš upoznat na vrijeme tko će te čekati. Meni je to ok dokle god su bar preko whatsappa iskreni.

U rjeđim situacijama će agencija i preko whatsappa biti uporna oko toga da će te čekati cura koja je oglašena na EGE, i onda ti na kraju uvaliti neku totalno drugu curu.

Bila je neka agencija sweet girls ili tako nekako se zvala. Bili su prije često kod nas i u BiH. Kod njih sam bio na par cura i sve su bile top iskustva, ali nema ih sad već dugo.

A inače osobno ne gledam po agencijama previše jer mimo te agencije koju sam naveo, ne znam da ijedna ima cure koje su mlađe od 30ak godina, a i ove koje budu mlađe su mi prosječne, tj ne vrijedne plaćanja.

Tipa ova mala:

Bio tko?

Fake
 
Kakvo je pušenje sa ili bez kondoma.
Koliko se sjećam bilo je bez. Bilo je to u četvrtom mjesecu, odtad sam nanizao puno djevojaka.
Meni je dobro legla, bila je tek došla iz Italije u Rijeku. Možda sam bio među prvim klijentima, ako ne i prvi. Bila je svježa, puna entuzijazma, sređena kao da je netom izašla iz Beauty salona. Kakva je danas neznam.
Engleski nezna ni riječ, zna talijanski jako dobro. Kad je došla iz Brazila bila je duže vrijeme u Italiji u Genovi čini mi se da je rekla. A moj talijanski je dosta oslabio sa vremenom ali sam se hitno prisjećao rijeći da bi komunicirao sa ovom malom. Puno sam stariji od nje, nije joj smetalo da pruži full GFE.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh