Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije prevara. Cure rade masaže, a ostalo kako se dogovoriš.da citas neki kurac po forumu znao bi da su prevara
Jel tko dogovorio sa Sindy oral ili seks?Nije prevara. Cure rade masaže, a ostalo kako se dogovoriš.
To i mene zanima da li je netko s njom dogovorio nešto višeJel tko dogovorio sa Sindy oral ili seks?
Rade samaže.I opet nema konkretnog odgovora, dal je prevara, nije, dal rade samo masaze, ili i sex ili ovisno dal im se dopadnes, jel ima tu netko da je bas bio ?
SIndy sam sevio bar 10 puta,dlakavu picku ima i jako jako uskaUglavnom nije prevara. Kažu preko telefona da nema ništa vise od masaže sa ručnim i tako je. Sada je li se sa kojom može nešto više dogovoriti ne znamo. Bio kod Sindy 3, 4 puta I nije pristala na ništa više. Al stvarno bi ju volio jebati
Ti joj se očito dopadaš.SIndy sam sevio bar 10 puta,dlakavu picku ima i jako jako uska
Koliko puta sam pitao za nešto više i nije pristalaTi joj se očito dopadaš.
A koliko para ti je uzela za ševu?SIndy sam sevio bar 10 puta,dlakavu picku ima i jako jako uska
80A koliko para ti je uzela za ševu?
Masaža + ekstra 80?
ma nema kod njih ništa osim masažeMasaža + ekstra 80?
Ili sve ukupno 80?
Poneka drkica?ma nema kod njih ništa osim masaže
i poneka drkica ak joj se svidiš
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|