Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vise me interesuje drugaricaSarajevo (drugarica i ja)
Subota od 13h do 19h
066 278 871 whatsapp
#crnka![]()
Da ti nije stara stigla u Sarajevo pa promovišes?lorente89
Active member
Jebale ti "trebinjke" mamu, ne smaraj svako malo sa izmišljenim djevojkama i brojevima!
Ti smece KLOSARSKO bez novaca zvano "lorente89" koje se krije iza tastature i psuje kada si mangup daj lokaciju pa da vidimo ko ce komu jebati mamu, i ostalu rodbinu usput.
Da ti nije stara stigla u Sarajevo pa promovišes?
Vas dva konja marš sa foruma ovdje ste našli da se kurčiteDa ti nije stara stigla u Sarajevo pa promovišes?
Smece klosarsko daj lokaciju da te ja promovisem.Sta se iza tastature klosaru krijes i vrijedjas
Pusti ih bolan nek se pošutaju al nek snimaju da vidimo ko ce biti jaci.Vas dva konja marš sa foruma ovdje ste našli da se kurčite
Pa pametno sto pita. Evo recimo u njemackoj se desava da dogovris s zenskom na video pozivu, odes na adresu i sretnes se s 3 tipa koja ti bukvalno uzmu sve sto imas na sebi a da ista vrijedi.Za tvoju informaciju prošao pola Evrope uzduž i poprijeko. Ali istina nisam išao u slične avanture nikada.
Brate poneseš suzavac ili nožPa pametno sto pita. Evo recimo u njemackoj se desava da dogovris s zenskom na video pozivu, odes na adresu i sretnes se s 3 tipa koja ti bukvalno uzmu sve sto imas na sebi a da ista vrijedi.
Cudi me kako to balkanci do sad nisu poceli praktikovat.
Ono ko danas u sarajevu hoda(Ja za Sarajevo govorim) bez pistolja ili neke opreme?Brate poneseš suzavac ili nož
Aj ti njima to objasni.Pa pametno sto pita. Evo recimo u njemackoj se desava da dogovris s zenskom na video pozivu, odes na adresu i sretnes se s 3 tipa koja ti bukvalno uzmu sve sto imas na sebi a da ista vrijedi.
Cudi me kako to balkanci do sad nisu poceli praktikovat.
A nije brate bgmi realno ti je ovo stanje ne znam jeli živis u Sarajevo al ono svi imaju sa sobom minimalno cakiju.A vidim sve neki revolveraši ovde![]()
ti nista pitan bio nisi,prema tomeVas dva konja marš sa foruma ovdje ste našli da se kurčite
Zivim u Sarajevu i nemam cakiju.A nije brate bgmi realno ti je ovo stanje ne znam jeli živis u Sarajevo al ono svi imaju sa sobom minimalno cakiju.
Vidi se po tebi.Zivim u Sarajevu i nemam cakiju.
Posto nema ovih djevojaka za vikend provod, ima li neka pouzdana iz BL da odletim tamo jedan vikend? I kako dolazite do slika prodavacica ljubavi? Ovi mi sajtovi izgledaju nepouzdani, a slabo koja ima IG
PratimVanja Sarajevo, Independent | City of Love
Beautiful sexy Bosnian girl for good time..call number or WhatsApp...Djevojka sexy za diskret druzenje,orginal slike.sve informacije pisu ovde..zvati na WhtsApp i broj..cityoflove.com
Je li bio neko kod ove? Recenzija?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |