Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je to individualno. Meme oocenito pale starije...imas li kontakt? Slike, moze i pm.Decki,imam dogovor sa jednom starijom za susret,49god,po slikama zenska ok izgleda,dobra linija,crnka...sa tak starijom nisam bio,bio sam do najvise 45 god,jesu ove od skoro 5 banki jos vise za seks jer su vec u godinama ili?ak ima tko kakva slicna iskustva
pa ne možeš njih u isti koš,Sara nema ni 50 godina a ove dvije su duboko preko 60 godinaHvala, a Nina, ni nju se ne moze vise dobiti...od starijih je Sara44...jel ima jos neka starija.....s Ninom sam bio prije 5 godina, ali izgubio sam mobitel...i niata...
Mislim da je to individualno. Meme oocenito pale starije...imas li kontakt? Slike, moze i
Imam slike i kontakt al nije to s oglasa zenska,to sam ovak nasao...pa pitam kakva imate iskustva sa starijima..jel se bolje karaju od mladjih i dal sve opcenito rade boljeMislim da je to individualno. Meme oocenito pale starije...imas li kontakt? Slike, moze i pm.
Meni osobno da, ali vjerojatno kaj volim starije i vise me pale...naravno da ima mladih koje su odlicne i starih kaj nisu...Imam slike i kontakt al nije to s oglasa zenska,to sam ovak nasao...pa pitam kakva imate iskustva sa starijima..jel se bolje karaju od mladjih i dal sve opcenito rade bolje
Imam slike i kontakt al nije to s oglasa zenska,to sam ovak nasao...pa pitam kakva imate iskustva sa starijima..jel se bolje karaju od mladjih i dal sve opcenito rade bolje
važno je da vi tipkateMa dobro da,sve to stoji,pitam samo za vasa iskustva kakva su sa starijima.. bio sam prosle god sa jednom od 45 i zenska bi ga svako malo u sebi,dobro je izgledala i karala se fino,sad je ova jos malo starija pa cemo vidjet kakva bude...uglavnom tipkamo vec sve kak cemo se karat,koje poze i sve to
Na badooGdje si ju pronasao
Moje osobno misljenje, bolja su...ali ja uzivam sa starijim damama...cak i razgovor prije i poslije je odlican. Dame iznad 60 su zenMa dobro da,sve to stoji,pitam samo za vasa iskustva kakva su sa starijima.. bio sam prosle god sa jednom od 45 i zenska bi ga svako malo u sebi,dobro je izgledala i karala se fino,sad je ova jos malo starija pa cemo vidjet kakva bude...uglavnom tipkamo vec sve kak cemo se karat,koje poze i sve to
Siguran sam da je gospođa vrhunska.Mail: zanimljivasam@gmail.com
Grudi manje i mlohave
Ako neko zna neku stariju iznad 50 za preporučiti ali da je normalna
Najpostenije. Znas na cemu si.Vecinom citam vase postove, al da se ukljucim, izgleda u skladu s godinama opustena komunikativna odlican oral radi.
Pizda izgleda bolje nego kod vecine mlađih i odmah kaze sta moze i sta nemoze u mailu.
Bio ja pred nekih godinu dana.Bilo je 250 kn.Pusi bez kondoma,pusenje je solidno ali vec nakon 20 sekundi kaze ajde idemo na sex,dovoljno je tvrdi.Legla se na leda,zazmirila i okrenula glavu i ko da jebes mrtvaca.Po meni se ne isplati ici kod nje,jedinu plus je sto je jeftina.Jel bio tko?
![]()
Atraktivna plavuša
Atraktivna plavuša 50 godina, čeka pristojnu gospodu u svom ili Vašem prostoru, kao i umorne vozače na dugim rutama.…www.oglasnik.hr
a i ti možeš svašta jebatBio ja pred nekih godinu dana.Bilo je 250 kn.Pusi bez kondoma,pusenje je solidno ali vec nakon 20 sekundi kaze ajde idemo na sex,dovoljno je tvrdi.Legla se na leda,zazmirila i okrenula glavu i ko da jebes mrtvaca.Po meni se ne isplati ici kod nje,jedinu plus je sto je jeftina.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|