ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je uvijek tako kod Ruskinja i Ukrajinki. 30 profila od različitih cura je uvijek u Zadru, a njih 25 zapravo u stvarnosti nema u Zadru.

Ma nema. Na profilu bude cura koja je full zgodna...s takvom curom bi svatko volio imati susret. Kad pošalješ poruku i pitaš je li ta cura u Zadru, odgovor je ne, u Zadru je druga cura. A ta druga je po izgledu prosjek...

Bila ja ova izgledom dobra. Al sto vridi kad legne ka drvena Marija. Gleda u plafon dok ju jebes. Ne sudjeluje nista. Drzi k s 2 prsta dok puši kada drzi nuklearnu bombu. Hladna je.imas osjecaj kada je silujes, katastrofa. I jos 250e i nece da spusti nista. Al jebe mi se to je frend častia me. Nije zasluzila 2 eura. Jos mi je ona cristina najbolja bila od ovih zadnji. A najjeftinija je bila.

Misliš li na Cristinu is Kolumbije? Mlada, ima oko 25 godina, lijepa u licu, mršavija... Ona je bila u Zadru oko 20.06. Imao sam s njom više susreta. Dobra je ona.

Ulica F.Lisice, znam😁 Odlična je ona. Tad kad je bila u Zadru, krajem 6.mj., rekla mi je da će za 2.mj. ponovno doći u Hrvatsku/Zadar. Znači, krajem 8.mj. možemo očekivati njezin dolazak u Zadar.

B
Ulica F.Lisice, znam😁 Odlična je ona. Tad kad je bila u Zadru, krajem 6.mj., rekla mi je da će za 2.mj. ponovno doći u Hrvatsku/Zadar. Znači, krajem 8.mj. možemo očekivati njezin dolazak u Zadar.
Bog! I ja bi tija ići kod nje.svi pričaju o toj curi,a ja ne znan ni kako izgleda.more li mi ko sliku dati?

Dečki, cura je u Kolumbiji, ne možete ići sad kod nje😁 Jesam li lijepo napisao prije... krajem 8.mj. možemo očekivati njezin dolazak u Zadar. Tako je ona rekla, osim ako ne dođe do promjene kod nje. Ne mogu vam dati ni njezin link ni sliku. Njezin profil sad nije aktivan jer ona trenutno ne radi.

Dečki, cura je u Kolumbiji, ne možete ići sad kod nje😁 Jesam li lijepo napisao prije... krajem 8.mj. možemo očekivati njezin dolazak u Zadar. Tako je ona rekla, osim ako ne dođe do promjene kod nje. Ne mogu vam dati ni njezin link ni sliku. Njezin profil sad nije aktivan jer ona trenutno ne radi.
Ma pitam za link ako je kojim slučajem aktivna u drugoj državi ili drugom gradu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh