Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pobogu ona je medicinska sestra ona se ne udaraPozz da nije neko bio kod Mirsade na masazi na Mojmilu?
Jbt niko da odg jel se moze spustit cijena u nje??Ima cura i insta odavno
Može drugi treći put ako odeš. Takvu sam info i ja dobio.Jbt niko da odg jel se moze spustit cijena u nje??
Znaci das jedno 900 eura pa onda snizenjeMože drugi treći put ako odeš. Takvu sam info i ja dobio.
Bili su mi praznici pa nisam radila , od sutra radimNišta druže, do Crnke bi išao ali izgleda ima posla previše
A gledam ima dosta novih cura na EGE alii sve preko 200€...
prije 2 godine tako u sarajevu se nasli kod lore i tad je bila 100 eura sat. A sad trazi 300 eura za sat e svasta. Ja licno ne volim onaj tip al et ocigledno ima ljudi voli i daje 300 euraZnaci das jedno 900 eura pa onda snizenje![]()
Dusa nasa moze slika u pp i zovem te?Bili su mi praznici pa nisam radila , od sutra radimali 3/4 dana onda opet mala pauza od 5 dana , pa cu se potruditi da budem kativna svaki dan.
![]()
Sve je bilo prije dvije godine jeftinije nego sad.prije 2 godine tako u sarajevu se nasli kod lore i tad je bila 100 eura sat. A sad trazi 300 eura za sat e svasta. Ja licno ne volim onaj tip al et ocigledno ima ljudi voli i daje 300 eura
Haj se javi ppSarajevo - 066 278 871 -
#crnka
(Radicu 3/4 dana pa ide pauza od 5 dana , posle toga cu se potruditi biti aktivna svaki dan.. tako da znate ako ne odgovaram znaci da ne radim..)
De mi reci jel strankinja ili??prije 2 godine tako u sarajevu se nasli kod lore i tad je bila 100 eura sat. A sad trazi 300 eura za sat e svasta. Ja licno ne volim onaj tip al et ocigledno ima ljudi voli i daje 300 eura
De mi reci jel strankinja i
mislio sam da mislis na marolly al ti ocigledno o nekoj drugoj govoris. Ja sam govorio za mallory da je bila 100 eura.De mi reci jel strankinja ili??
Oces dolazit u mostar uskoro?Bili su mi praznici pa nisam radila , od sutra radimali 3/4 dana onda opet mala pauza od 5 dana , pa cu se potruditi da budem kativna svaki dan.
![]()
Ako je i bio pojeden jePozdrav, jel neko bio kod Dore u BL?
HahahhaAko je i bio pojeden je
Imas li brojPozdrav, jel neko bio kod Dore u BL?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|