Ja te smatram kao inteligentnog momka.
Onaj ko je zarazen treba da se lijeci,da li je,ne zna dok se ne testira.
Cudi me da si ti slijep ili se pravis lud i ne vidis da par budala prosipa suplju.
Ne znam koja budala vjeruje u te price.Svako ovdje moze napisati sta zeli.
Ali naravno napise neki idiot.
Samo mu kliknesvunimboks i sve ti je jasno.
Prva stvar, ta kučka Ilma nema para za liječenja od AIDS-a ukoliko isti ima.
Drugo, razumijem da polju kurvaluka između kurvi postoji konkurencija kao i u svemu i obzirom koliko je Ilma bahato stvorenje, a guzi se sa klijentelom koja joj ugađa bez da gledaju koliko ona košta, a sve to ostala buranija gleda, normalno je da će da je i potkopavaju. Međutim, na sve to reći ću ti jednu stvar. Ne zaboravi da se ta kurvica plete bez kondoma i obzirom na broj klijenata i njihovo porijeklo, nije nemoguće da je zakačila neke bolešćuge pa čak možda i AIDS-a, a obzirom čime se bavi i po Mostaru se priča o pozitivnim testovima na jednu od najsmrtonosnijih bolesti koje se prenose gle čuda jebačinom, APSOLUTNO ne možeš isključiti mogućnost da ta sva priča i nije samo trik da bi konkurencija pokopala istu nego razmisli malo da i ta konkurencija priča o tome jer su se i same usrale od straha da neće njima neki doći koji je bio kod Ilme, a kondom baš i ne čuva toliko od zaraze AIDS-om koliko to reklamiraju. Dovoljno je da imaš jednu malu,minornu porezotinu nakon brijanja intimnog dijela i da ti se taj dio trlja prilikom seksa o drugi dio tijela kod partnerke i eto ti ogromne mogućnosti da si zaražen.
I treće, zadnje, ne manje bitno, nemoj bolan da braniš kurve, niti jedna od njih ne zaslužuje da ih se brani ni po čemu. To su beskrupulozna stvorenja, pogotovo Ilma, bahata do maksimuma, a do juče nije imala za čunga lungu, i još ako je zaražena stvarno, onda ti ispadaš donji u cijeloj priči što si branio potencijalnog ubicu.
Nadam se da sam ti malo približio moje razmišljanje o tome zašto ne braniti kurve koje se biju između sebe.