Leonardo23
Active member
Realno cura je skupa dostaJasno to sve vec da li se isplati Taj "ugodjaj opcenito" sa njom
Ja zanm kako izgleda I uzivo tu I tamo smo se vidjeli, vec da li pravi taj iskorak usluge
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno cura je skupa dostaJasno to sve vec da li se isplati Taj "ugodjaj opcenito" sa njom
Ja zanm kako izgleda I uzivo tu I tamo smo se vidjeli, vec da li pravi taj iskorak usluge
Ne znam brate, teško je dati dobar savjet za nešto što je jako subjektivno, nekome može biti nevjerovatna, a nekome bezveze, tako da se sve svodi na to da li si spreman toliko dati, ako ti se već fizički sviđa i imaš love, jbg nećeš znati dok ne odradiš.Realno cura je skupa dosta
Gdje ima tih videa njenihZavisi brate kakav ukus imas, imas njene videe na netu pa možeš vidjeti, meni lično je totalna kontra od izgleda koji volim, mislim da je ženska 98% plastika. Ali, sudeći po video materijalu, posao odrađuje korektno.
Nije to taPogledajte prilog 5028jel to ova sto se seta po Mostaru?
Isto kako ona ko fol brine o satnici, tako i ja imam jebeni sat na ruci i znam kad sam ušao kod nje i kad treba da izađem. Nisam jednoj pokazao na sat samo kad je krenula požurivati. Obično to rade one koje nemaju pojma ni predstavu o vremenu i krenu srat i požurivat nakon samo 10 minuta. Žao mi je bejbi ja tebe jebem još cijelih toliko i toliko, u zavisnosti koliko sam platio. Jeste da padne malo moral kod istih, ali znam i ja balvane okretat kako meni paše ahahahahaNedaj kurvama da te požuruju, kad covjek placa po satu iskoristi svaki minut, znaju one da ima mulaca koji ce poslusat sta god im kaže
NezzzPogledajte prilog 5028jel to ova sto se seta po Mostaru?
Tako i treba, ako platim sat vremena toliko cu i biti makar mi bajke pričala, kurvu držat na lancuIsto kako ona ko fol brine o satnici, tako i ja imam jebeni sat na ruci i znam kad sam ušao kod nje i kad treba da izađem. Nisam jednoj pokazao na sat samo kad je krenula požurivati. Obično to rade one koje nemaju pojma ni predstavu o vremenu i krenu srat i požurivat nakon samo 10 minuta. Žao mi je bejbi ja tebe jebem još cijelih toliko i toliko, u zavisnosti koliko sam platio. Jeste da padne malo moral kod istih, ali znam i ja balvane okretat kako meni paše ahahahaha
Jel u poslu ovaPogledajte prilog 5028jel to ova sto se seta po Mostaru?
Imas li broj neke dama iz blBanjaluka foot fetish išta?
Jel moguce da niko nije bio????
ako ja stignem javim kakva je
jeJel u poslu ova
Ovo Katarina?Pogledajte prilog 5028jel to ova sto se seta po Mostaru?
Može li kontakt od safire?Safira, izgled 9/10 oral 5/10 sex 6/10. Premlade, ne iskusna, trudi se ali iskreno treba joj još godina iskustva. Za gledati vrhunska... Za sex... slabo.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|