ryzen100
Well-known member
Normalno da ima, pimp ce ti sve obecati a kad dođeš do cure ona nema poima, pa se ti onda hrvaj sa njomA to da li se dopisujem sa pimpom,kakve veze ima…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno da ima, pimp ce ti sve obecati a kad dođeš do cure ona nema poima, pa se ti onda hrvaj sa njomA to da li se dopisujem sa pimpom,kakve veze ima…
Točno tako a ova ko tele gleda i govori no noNormalno da ima, pimp ce ti sve obecati a kad dođeš do cure ona nema poima, pa se ti onda hrvaj sa njom
Izgleda da nema, sve sa stažom,starije godinama se već trošePoz
Jel ima sta novo od starijih dama?
Pokusavam dobiti luciju/sonju preko ovih oglasa ali ništa postoji li novijo broj ako još uvijek radi?Lucija se isplati za doggy da ju ne gledaš u facu.
![]()
Gospođa 50 godina
Dama 50god., lijepih oblina, družila bi se s kulturnom gospodom u svom diskretnom prostoru.www.oglasnik.hr
Jel probao netko ovu stariju gospođu?
Na tražilici mi ne izbaci nijedan post..
Slike su vjerojatno i prave, ali daleko je to od ovog, uslikane su dosta dobro. Zena je draga, tiha, nema tu vatre. Realno, baka je, rekao bi 60+. Pusenje je lagano, gore dolje i to je to. Akcija, ja uvijek od iza, ne tuzi se. Nema svrsavanja u usta/po faci. Ono sto mi se svidja je da ne komplicira, ugodna je, potrudit ce se da si zadovoljan, ali nemoj ocekivat ludi sex, zajebanciju i smijeh. Dodjes, odradis i odes. U liftu se mislis da li si trebao, i onda opet kad se ne javi njih X, nazoves i ponovis. Eto. Cini mi se 300kn pola sata.![]()
Gospođa 50 godina
Dama 50god., lijepih oblina, družila bi se s kulturnom gospodom u svom diskretnom prostoru.www.oglasnik.hr
Jel probao netko ovu stariju gospođu?
Na tražilici mi ne izbaci nijedan post..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|