Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog toga se i sikiram, reko da nisam propustio nestoa kada su to brcaci bili glasni po pitanju prostitucije![]()
Mislim ipak' da je "opićena" (kitu vjerovatno ima obezbjeđenu), bilo je takvih iskustava da su pojedini pisali. Pa zar nije prijatno vidjeti sređeno ženko, koje baš drži do sebe. Ona je samouvjerena i sviju nadahnjuje oko sebe, nemojte posmatrati žene kao sexualne objekte. Obična prodavačica koja kao i svi mi imamo neki posao i svoje male živote. Tako je neko pisao na forumu za trgovce Mostarskog Mepas Mall-a, nemojte biti blesavi!Ima li neko da je bio na Solomunu?
Ako ima, jeste li slučajno vidjeli tri trebe, dvije mlađe i jedna "starija" gospođa u crnoj majici sa rupama ili šta već...fkt nisam zagledao jer ima preeejake "životne pratiteljice" (najveće, najoblikovanije i najraskošnije sike koje sam sinoć vidio) i uputila mi je onaj kurvanjski pogled, malo je možda "opićena" ili pak baš voli kitu??????
Stari idi opali nesto. Nemoj jebavat nas po forumuMislim ipak' da je "opićena" (kitu vjerovatno ima obezbjeđenu), bilo je takvih iskustava da su pojedini pisali. Pa zar nije prijatno vidjeti sređeno ženko, koje baš drži do sebe. Ona je samouvjerena i sviju nadahnjuje oko sebe, nemojte posmatrati žene kao sexualne objekte. Obična prodavačica koja kao i svi mi imamo neki posao i svoje male živote. Tako je neko pisao na forumu za trgovce Mostarskog Mepas Mall-a, nemojte biti blesavi!
Ne je*bem ja vas, već ne želim da posmatrate svaku djevojku ili ženu kao prostitutku.Stari idi opali nesto. Nemoj jebavat nas po forumu![]()
Ponasa kao da on zastupa(pravno)sve sexualne radnice u bih.Stari idi opali nesto. Nemoj jebavat nas po forumu![]()
Naporan si i niko ne trazi nikakva objasnjenja od tebe pozNe je*bem ja vas, već ne želim da posmatrate svaku djevojku ili ženu kao prostitutku.![]()
Moze li kontaktbrojPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Evo probaj ovu pa javi…Moze li kontakt broj od zena sa područja tesanj Doboj Teslic
Haman babo i majka otišli u banju...Koga bi ljudi mogao u kuću dovesti? Imam je danima za sebe
Radije nikoga. Ili hotel ili kod nje. Znam lika kome su provalili u kucu i odnijeli svu tehniku (i zamrzivač) jer se pokačio sa jednom. A ona otišla u Italiju raditi, nikad je poslije nije našao.Koga bi ljudi mogao u kuću dovesti? Imam je danima za sebe
Moze brojMoze li kontaktbroj
Moze broj u ppMoze li kontaktbroj
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |