ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tako da ono ja kao čovjek s viskom kriterijima ,napisat ću s kojima sam bio zadovoljan ...ove 2 izbjegavajte !!

Bio netko kod ovih?

0976206342

0976746890

[QUOTE="Kennedy, post: 162847, mem...ontakti/djevojka-23-god-oglas-5012398[/QUOTE]
Ovo je Silvia.
Na telefonu se javlja "baba iz bunara".

Kakve smo mi nadimke smislili. XD

Jel ima neka cura za druzenje s Simom u utorak uza bi 1-2 sata?
Samo da ne pozuruje voznju i da lipo i ljubazno sve!
Nisam bia na PO ima godina! Volio bi podrzat domace al da zbilja vridi!
Hvala unaprijed :) lp svako dobro zelim!

Ovo je Silvia.
Na telefonu se javlja "baba iz bunara".

Kakve smo mi nadimke smislili. XD
Ma razmisljam kod koje cu iduci puta, vec bio kod Nives prosla 2, a od ovih spremljenih brojeva sta imam, ili su im zgaseni brojevi, ili se ne javljaju. Razmisljao sam o Alex da ponovno kod nje, ali s obzirom da je i dalje anoreksicna, te se ne ljubi, ne isplati mi se iskreno.

0915632421
Ovo je Silvia.
Samo mi nije jasno zašto ima 2 oglasa.
Na telefon se i dalje javlja "baba iz bunara".

(Pišem ovo ponovno jer sam prethodno zeznuo link)

Ovo je Silvia.
Samo mi nije jasno zašto ima 2 oglasa.
Na telefon se i dalje javlja "baba iz bunara".

(Pišem ovo ponovno jer sam prethodno zeznuo link)
možda zato jer je ženska neugledni gnom za kojeg jebat i još platit trebaš imati manjak samopoštovanja ili jednostavno očajnik
ako se slučajno okreneš na vratima, idu salve verbalnih uvreda i telefonski poziv iz bunara
jbte kao da si u filmu Davida Lyncha

možda zato jer je ženska neugledni gnom za kojeg jebat i još platit trebaš imati manjak samopoštovanja ili jednostavno očajnik
ako se slučajno okreneš na vratima, idu salve verbalnih uvreda i telefonski poziv iz bunara
jbte kao da si u filmu Davida Lyncha
Ta cura nije nikakav neugledni gnom.
Ona je sasvim ok, a kad se skine pa joj vidiš tijelo, onda je super. Meni je ona iskreno lijepa. Pogotovo bez pisringa na licu.

A ti šuti jer ju nisi ni vidio kako sapada. Samo si došao, pogledao ju u toj robi koja ti se nije dopala pa si odustao.

"Baba iz bunara" je neka druga osoba koja se javlja na telenon, a ne cura koja radi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh