Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobronamjerni savjet . Ostavi se jebanja po oglasnicima , nadji curu i uživaj . Nemas pojma , dok naučiš ostat ćeš bez jednog novog Golfa .Beogradanka u Sigetu traži me A bon 500kuna za seks sa njom ali da prekrijem brojeve samo kod da ostavim jel prijevara ili
Nikakvi bonovi unaprijed, nikakvo pola preko air-casha pa pola na licu mjesta, nista na neviđeno. Kad ti je u lijevoj ruci njena sisa onda s desnom das pare prije nisPa zbog toga sam i pitao za savjet roby nisam naravno ništa slavako mi draže platim jebem i nemam nikakvih obaveza
Uplati pa kad ti se ne javlja na pozive, saznat ces jel prevara ili ne.Beogradanka u Sigetu traži me A bon 500kuna za seks sa njom ali da prekrijem brojeve samo kod da ostavim jel prijevara ili
Bježi od toga. Traži a bon i do 7.8 je u ZG a kasnije ne zna gdje će biti
Meni je ovo idealno, želio bih se naći s njom ali mi se ne javlja. Ako tko bude neka javiBio tko kod ove,po slikama izgleda debela ?
091/578-6250![]()
Djevojka bujne kose, bujnih grudi
Djevojka 21 god, velikih grudi, poziva te u svoj prostor na opustajucu masažu. Ne javljam se na skrivene brojeve. Molim…www.oglasnik.hr
0915786250
Bio netko kod ovih?
0976206342![]()
Plavokosa 25
Hello :) pružam masaže, druženje uz senzualne dodire i završetke, dominacija, fetiši :) Uredan, lijep i čist prostor.…www.oglasnik.hr
0976746890![]()
Slatka Studentica
Mlada zgodna vitka plavuša 26 godina, željna ugodnog obostranog provoda ! Sve opušteno bez požurivanja, samnom ćeš…www.oglasnik.hr
Ovo je Silvia.0915632421
Ma razmisljam kod koje cu iduci puta, vec bio kod Nives prosla 2, a od ovih spremljenih brojeva sta imam, ili su im zgaseni brojevi, ili se ne javljaju. Razmisljao sam o Alex da ponovno kod nje, ali s obzirom da je i dalje anoreksicna, te se ne ljubi, ne isplati mi se iskreno.
Jel ima neka cura za druzenje s Simom uza bi 1-2 sata?
Samo da ne pozuruje voznju i da lipo i ljubazno sve!
Nisam bia na PO ima godina! Volio bi podrzat domace al da zbilja vridi!
Hvala unaprijedlp svako dobro zelim!
i mene zanima, pa ako netko zna, zahvalanJel bio tko s ovom?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
![]()
Djevojka 23 god.
Djevojka 23 god., pruža opuštajuće i nezaboravne masaže u svom i Vašem prostoru. Rođendane, momačke zabave i sl.…www.oglasnik.hr
Ovo je Silvia.0915632421![]()
Djevojka 23 god.
Djevojka 23 god., pruža opuštajuće i nezaboravne masaže u svom i Vašem prostoru. Rođendane, momačke zabave i sl.…www.oglasnik.hr
Da zna se ali je jako tanka linija a pogotovo kad donja glava preuzme kontroluAli zna se razlika između dobrog i loseg “ukusa”
možda zato jer je ženska neugledni gnom za kojeg jebat i još platit trebaš imati manjak samopoštovanja ili jednostavno očajnikOvo je Silvia.
Samo mi nije jasno zašto ima 2 oglasa.
Na telefon se i dalje javlja "baba iz bunara".
(Pišem ovo ponovno jer sam prethodno zeznuo link)
Ta cura nije nikakav neugledni gnom.možda zato jer je ženska neugledni gnom za kojeg jebat i još platit trebaš imati manjak samopoštovanja ili jednostavno očajnik
ako se slučajno okreneš na vratima, idu salve verbalnih uvreda i telefonski poziv iz bunara
jbte kao da si u filmu Davida Lyncha
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |