Evo recimo, ovo je primjer kako su ukusi različiti i da recenzije ne vrijede ništa jer će netko nahvalit neku koja drugog uopće ne pali. Dakle ja nisam ni htio napisat recenziju ove jer mi je bilo neugodno priznat da sam dao 800 krznenih za prosječnu curu koja po svim mogućim kriterijima nebi smjela naplaćivat više od 400.
Dakle ono kaj je očito kod nje - debeljuškasta je, jebiga. Ima OČIT višak kilograma. Ona recimo bolje drži te kile od npr. Tine Siget(Trešnjevka) ili Dee, zato jer je mlađa, ali opet je višak kilograma očit. Po tijelu je teža kategorija kao i Dea i Tina. To je po meni najveći nedostatak i već to joj mora srezat cijenu za pola. Dalje, za one kojima je bitno, kolega je napisao, sve radi s kondomom, kaj je pohvalno što se sigurnosti tiče ali to znači i oral s kondomom, svrš u usta dakako nepostojeći. Za 800, pljuganje s kondomom.. hm..
Pozitivne stvari su to što je mlada, tj. djeluje mladoliko, srednje 20-e otprilike, koža glatka, mladenačka, sise ok, dobro stoje, nisu obješene, onako puna trojka otprilike, trbuh primjetan, guzica, bedra. bokovi.. ima je. Kad se sjedne na vas bome ćete je osjetit. Ovo da je uska, dakle to je bullshit po meni, meni vele da mi je debeli a nisam osjetio nikakvu uskoću, dapače. Npr. Dea je uža. Dakle pozitivne stvari kod nje su: mladost, glatka koža, slatka je u faci, normalna je, pristojna i sise su ok. Ali sve to nemre ni u ludilu vrijedit 800. Barem meni. Nekima će bit fenomenalna, premda ne kužim zakaj kad ima cura sa puno boljim (vitkijim) tijelom koje caltaju skoro upola manje.
U normalnim okolnostima bi se okrenuo na vratima ali dvije stvari su presudile, prvo puna jaja, a drugo, imala je neku haljinicu koja joj na strateškim mjestima sakriva te kile pa tako odjevena izgleda bolje nego kad se skine tj. izgleda mršavije. Plus još kaj koristi stari trik koje sve koriste, prostorija joj je zamračena dosta, a u polumraku sve dobro izgledaju.
E da, kad sam ja bio, nije bila na Novoj Cesti nego bliže centru, istočnije.