ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pozz kolege,
bio sam neki dan. Dogovor vrlo lak, putem whats upa. Prostor je kod 5 min udaljen. Lijep stan, lijepo sve sređeno i čisto. Žena je u 50ima, ali se dobro drzi. Ima skembicu, solidne sise i nije losa sve u svemu(uzeci godine u obzir). Dolazim u stan, docekala me u nekoj majici dugackoj. Malo smo pricali i krece akcija. Pušenje bez zaštite, pušenje top. Preporučujem. Dugo mi ga ni jedna nije tako dobro pušila i zbog toga cu se vratiti. Seks nakon sa kondomom. Nije lose bilo, i nije razvaljena. Sve u svemu okej.

Šteta 300 kn, inace naplacuje 400 ja msm pola sata. Za sat nezz nisam niti pitao.
Pozz
Dal nudi samo pusenjee

Pozdrav
U prolazu sam danas i idem u Sesvete
Pa bi molio broj od neke zanimljive u toj blizi
Ili da je blizu obilaznice od Sesveta prema Lučkom
Hvala

Pozz kolege,
bio sam neki dan. Dogovor vrlo lak, putem whats upa. Prostor je kod 5 min udaljen. Lijep stan, lijepo sve sređeno i čisto. Žena je u 50ima, ali se dobro drzi. Ima skembicu, solidne sise i nije losa sve u svemu(uzeci godine u obzir). Dolazim u stan, docekala me u nekoj majici dugackoj. Malo smo pricali i krece akcija. Pušenje bez zaštite, pušenje top. Preporučujem. Dugo mi ga ni jedna nije tako dobro pušila i zbog toga cu se vratiti. Seks nakon sa kondomom. Nije lose bilo, i nije razvaljena. Sve u svemu okej.

Šteta 300 kn, inace naplacuje 400 ja msm pola sata. Za sat nezz nisam niti pitao.

Prima svršavanje u usta ?

Kad sve poskupi, pica bi trebala pojeftinit. Tako da,... dajte najte. Bojkotirajte ove za 500kn. Većina ih ne vrijedi ni 400.

Anyway Manny001, emanuela, https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/slatka-tajna-oglas-4816060

Cura je osrednja. Traži 500 za pola sata. Jedno svršavanje. Dogovor dosta kompliciran. Pušenje je katastrofa, bez gumice. Osjete se zubi i nema entuzijazma. Kao ni u sexu. Mrtvo puhalo. Ne znam jesu li drugi primjetili ili sam ja došao odmah nakon nekog, ali cijela prostorija je zaudarala odvratno. Ustaljeni znoj i izlučevine.
DA se lizat ali radije ne bih - znam da je zadnjih mjesec dana bila u karanteni iz nekog razloga i davala samo oral. Plus dogovor preko pimpa.
Ne bih preporučio i neću ponavljat.
Meni je bila top i cice i dupe. Jedino ne zna pusiti i tad nije znala staviti kondom na kitu, to ubije dozivljaj. A ovo o smradu sobe je iz njenih cvalja, curi toliko smrdi iz usta da mi je taj smrad bio u nosu jos par sati ako ne i vise u nosu. Samo

Meni je bila top i cice i dupe. Jedino ne zna pusiti i tad nije znala staviti kondom na kitu, to ubije dozivljaj. A ovo o smradu sobe je iz njenih cvalja, curi toliko smrdi iz usta da mi je taj smrad bio u nosu jos par sati ako ne i vise u nosu. Samo
Samo zbog toga a to mi je uzasno bitno, je vise nikad nisam niti necu posjetiti...

Dragi ljudi, pročitao sam svih 179 stranica i umirao sam od smijeha...i mogu s jedno skoro 20 god staža da znate o čemu pričate...pogotovo za sanjicu/tinu koja je vrlo vjerojatno price for money 10/10 i radi sve navedeno...rimming, DT, GFE...uglavnom top, erotik je žena od nekih 45 godina s top sisama provokativno te u štiklama dočeka, fleksibilna, nema štopericu, dobro pljuga, samo mislim da ima problem s zubima, možda gebist...kada uhvatim vremena pišem recenzije dalje...

top tijelo i vrhunski silikoni, jednom je jebao u stupniku u nekom salonu sanitarija, jednom u jedoj kući za odmor kod jaske, 700kn pola sata bilo, ali ko da jebeš robota, nema emocije nikakve, čista mehanika, dofurao ju pimp u smartu pa mi nije bilo napeto...

Monika Popric​

monika00e1@gmail.com

javio joj se na preporuku kolege.

Prepiska je isla mailom. U pocetku je bila ljubazna i normalna i poslala jednu mutnu sliku.

I onda krecu problemi. Ne zeli poslat vise slika, trazi A1 bon od 200kn unaprijed, pa ce mi tek onda dati broj i adresu di cu joj donjet jos 200kn

Kad sam pitao jel ima slobodan termin u subotu, sterala me u kurac uz jos neke psovke i rekla da ju vise ne kontaktiram

tako da...

Prilozi

• IMG-20210331-WA0005.jpg
    IMG-20210331-WA0005.jpg
    95,3 KB · Pregleda: 413
Dragi ljudi, pročitao sam svih 179 stranica i umirao sam od smijeha...i mogu s jedno skoro 20 god staža da znate o čemu pričate...pogotovo za sanjicu/tinu koja je vrlo vjerojatno price for money 10/10 i radi sve navedeno...rimming, DT, GFE...uglavnom top, erotik je žena od nekih 45 godina s top sisama provokativno te u štiklama dočeka, fleksibilna, nema štopericu, dobro pljuga, samo mislim da ima problem s zubima, možda gebist...kada uhvatim vremena pišem recenzije dalje...
Tina i gfe u cijeni od 400?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh