Umjesto da ides u njemacku i da ih trazis zi ovdje kukas![]()
nije demografija ali to uglavnom znači da nema ništaovo nije grupa “Demografija u Karlovcu”
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umjesto da ides u njemacku i da ih trazis zi ovdje kukas![]()
nije demografija ali to uglavnom znači da nema ništaovo nije grupa “Demografija u Karlovcu”
Otišla za Njemačku hahahahDi je ona stara iz sms oglasnika nestala?
Ma tu je, vidim ju gradu svako maloOtišla za Njemačku hahahah
Jel to ona plava što radi u HS-u sa švarče ili neka druga?Ma tu je, vidim ju gradu svako malo
Procitaj zadnje tri poruke.Jel to ona plava što radi u HS-u sa švarče ili neka druga?
Bonovi![]()
netko se čuo sa ovom?
Kakva je ta stara,užaš veliš,nemože bit toliko loša za posudlat ga za sićuEvo danas mi kolega pokazao onu crnu staru... Po tržnici od stola do stola ide te žica novce i cigarete.. Ne da je uzas, nego groblje da ne može biti veče..
Vjeruj mi da može.. Neznam ima ili nemaKakva je ta stara,užaš veliš,nemože bit toliko loša za posudlat ga za sićujel ima prostor ili znaš kaj ...
pozz ,znaci trazi da sse kupi a-bon ,da ona taj bon posalje svodniku XDDPozdrav braćo jebači!
Ima li kaj novog u Karlovcu?
Vidio sam oglas u PO od neke Pauline, možda je tko bio?
na tugu nasu XDZnači opet čorak..
Moze i preko qr koda uplatit bonjos kaze da ,prekrijem brojevee na bonu,da slikamda vidi da sam stvarno kupio da ne moze isplatiti,tek kad se nademo onda ce se se isplatit bon...
a zašto?A opet možda i bolje tako..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |