Ni meni nije jasno o kojoj pricajuKoja je to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni meni nije jasno o kojoj pricajuKoja je to
Tako je svega prime 5 puta minimalno od 10cm i preko 20cm samo udri dok možeš batooma sve one vise manje oderu minimum njih 5 dnevno vjeruj mi, osim onih rijetkih cura šta se jedva oglase i jedva daju broj i zgodne su, znaci da želi stalne ili ima stalne malo su skuplje al zato rjetke haha i vrijedi, bar si na miru
Ne Zelim pametovsti ali slusajte se sto pricate.5 puta dnevno?Mogu biti sretne ako imaju 5 tjedno.Razmislite.ako rade samo 20 dana u mjesecu to 40000 kn(400×5×20)Stbarno mislite da toliko zaraduju.Tako je svega prime 5 puta minimalno od 10cm i preko 20cm samo udri dok možeš batoo
da, 5 puta dnevno, ove u zagrebu i 10 jer rade ko po traci, nije to ništa čudno nemam šta misliti haha. Tužno je samo sto ne izgledaju nikako i ne ulažu u sebe a okrenu brdo para i možeš ih dobit bilokad.Ne Zelim pametovsti ali slusajte se sto pricate.5 puta dnevno?Mogu biti sretne ako imaju 5 tjedno.Razmislite.ako rade samo 20 dana u mjesecu to 40000 kn(400×5×20)Stbarno mislite da toliko zaraduju.
A to je ok ako ulaže u sebeda, 5 puta dnevno, ove u zagrebu i 10 jer rade ko po traci, nije to ništa čudno nemam šta misliti haha. Tužno je samo sto ne izgledaju nikako i ne ulažu u sebe a okrenu brdo para i možeš ih dobit bilokad.
Jedna zgodnija cura kao dotična šta se javila ovdje, dobije i 20 ponuda dnevno ako ne i više, al bar ulaže u sebe i tu i tamo nekog primi.
IstinaNije bitno ko koliko zaradi samo nek udaraju ako mogu 50 na dan al moje je mišljenje da je npr bitnije zdravlje da nepreneseš na nekog nedužno za neki jebeni 100eura i svog hira ,kažem da treba pripazit sebe kod tih kod kojih je gužva ko u špici sezone ,ako me razumijete ako ne jbg hejtajte.
Drug pričamo o Puli nema milion cura nego 4,5 ako i toliko,a monte zaro vidi se iz pisanja je ko na kolodvoru .Ni meni nije jasno o kojoj pricaju
pa naravno slažem se, al s takvima ti je to rizik, pusti ti price pranje tuširanje ovo ono, i Pula ima potražnju, nekad pristanu i na nižu cijenu čak i bez kondoma.. ima i klijantela svakakve al to je do cure koliko je jaka u glavi dal će past tolko nisko ili ne.Nije bitno ko koliko zaradi samo nek udaraju ako mogu 50 na dan al moje je mišljenje da je npr bitnije zdravlje da nepreneseš na nekog nedužno za neki jebeni 100eura i svog hira ,kažem da treba pripazit sebe kod tih kod kojih je gužva ko u špici sezone ,ako me razumijete ako ne jbg hejtajte.
da ma znam, uzas, kod ove kod koje sam ja bio prošle god cura iz kreveta automatski pod tuš, reko kako ti se da stalno kosu mocit, veli ona ma nema veze imam dobar fen al bitno da je ona čistaPa brate jedno iskustvo termin 14-14:45 izlazi frajer ja ulazim u 47 sta misliš da se istusirala za dvije minute ,naravno pozdravio je i okrenuo se i otišao.
A sve ti je to stvar da li čovjek ima nekog u životu pa onako ponekad ako mu sta iskoci ode odradi i Cao, kažem za ove mlade momke da se paze ,men boli k... mogu čekati da naleti .da ma znam, uzas, kod ove kod koje sam ja bio prošle god cura iz kreveta automatski pod tuš, reko kako ti se da stalno kosu mocit, veli ona ma nema veze imam dobar fen al bitno da je ona čistakraljica umro sam hahaha
Brate u nju stane 60 cm.Tako je svega prime 5 puta minimalno od 10cm i preko 20cm samo udri dok možeš batoo
Da Blondie sisata i dobro ga primi0997482828 dali je to taPogledajte prilog 260Pogledajte prilog 261
ne može ti se javit oćeš kontakt?Pozdrav
Iz Rijeke sam a povremeno u Puli pa ako mi se mozes javiti u inbox
Tnx
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|