Hmm, pa bio sam kod nje prošli mjesec..nisu bile cajke, al jbt nemam pojma koja mjuza je bila..Na ovu tvoju iz Zg-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm, pa bio sam kod nje prošli mjesec..nisu bile cajke, al jbt nemam pojma koja mjuza je bila..Na ovu tvoju iz Zg-a
U Rijeci samJel nam ana u zg sad? Ili je jos u rijeci?
NeznamPlaniraš do zg u skorije vrijeme ili uopce ne?
A nema mi druge nego lijepo posjetit našu Anu kad se vrati iz Rijeke..zato pratim i pusa Ani23Hmm, pa bio sam kod nje prošli mjesec..nisu bile cajke, al jbt nemam pojma koja mjuza je bila..
Na koju misliš sad Anu?A nema mi druge nego lijepo posjetit našu Anu kad se vrati iz Rijeke..zato pratim i pusa Ani23
Na tebe srećo...opusti se, no stress..Na koju misliš sad Anu?
Aha meneNa tebe srećo...opusti se, no stress..
Aloha, polako micek...sve u svoje vrijeme..to treba zaraditi..prvo se ti spakiraj za zg..Aha mene
Hvala ti na pusi
I lijepo da me čekaš u zgu....
Pala je pusa na forumu za mene
Hahaha a dobroAloha, polako micek...sve u svoje vrijeme..to treba zaraditi..prvo se ti spakiraj za zg..
Kod mene samo iskreno, sve po zasluzi..Hahaha a dobro
Ja se već ponadala iskrenoj pusi
Od forumasa da dobila jednoga
Ja se nadam da će doc netko kod mene i dat mi pusu iskreno od srcaKod mene samo iskreno, sve po zasluzi..
Ok shvatila sam poantuKod mene samo iskreno, sve po zasluzi..
Dolazim uskoroPozdrav Ana, postoji li šansa za dolazak u Split, ima zainteresiranih...
Super, znači u 9.misecu si ovamo, oćeš li stavit oglas ili barem objavit ovde, da znamo...Dolazim uskoro
U zd i St
idući mj....
Bit će oglasSuper, znači u 9.misecu si ovamo, oćeš li stavit oglas ili barem objavit ovde, da znamo...
Mogla bi navratiti malo i u puluBit će oglas
Ne trebaš, samo do zg.E sad mogla bi ic na havaje haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|