Koristite zastarijeli Preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge web stranice. Trebali bi ste nadograditi ili koristiti alternativni preglednik.
Pozdrav kolega. Što se tiče debele osim ako nemaš baš sklonost prema izuzetno debelim bolje ti je onda izbjegavati. Žensku je lakše preskočiti nego obići. Ukoliko baš želiš možemo u razmjenu. Daš mi neki provjereni kontakt od neke iz Pž ili SB ali koja je stvarna i koja radi ( neka jeftinija) al nemoj me muljat sa nekim lažnim forama ( ako nemaš onda nemaš i nikom ništa) a ja tebi dam FB od debele.
Dobar i prijatan dan! Kako sada uspevate da se izdogovarate, jer su meni ukinuli broj, sta da radim, gde da uzmem sada pripejd a da se ne registrujem ili kako vec?
Dobar i prijatan dan! Kako sada uspevate da se izdogovarate, jer su meni ukinuli broj, sta da radim, gde da uzmem sada pripejd a da se ne registrujem ili kako vec?