Nove poruke na profilima

Pozdrav kolega. Što se tiče debele osim ako nemaš baš sklonost prema izuzetno debelim bolje ti je onda izbjegavati. Žensku je lakše preskočiti nego obići. Ukoliko baš želiš možemo u razmjenu. Daš mi neki provjereni kontakt od neke iz Pž ili SB ali koja je stvarna i koja radi ( neka jeftinija) al nemoj me muljat sa nekim lažnim forama ( ako nemaš onda nemaš i nikom ništa) a ja tebi dam FB od debele.
Snjeza. Ako ti nije skupo 300 KM sat i 400 2 sata. Jelena 150 KM sat, malo debela ali moze proci za te novce.
G
gogo-o
bolja je sanja iz gradiske od njih obadvije a manje novaca trazi
G
Gagi97
Moze li broj ili neki kontakt od nje?
N
novi cl.
Ako moze broj od Sanje?
Pozdrav...malo sam razmišljao...a zašto se nebi mi upoznali na Punti? Čisto neka cugica tamo? Hvala 😛
N
nicoleta37opet
tamo sam sa mužem,ali nije bed se upoznati,a ako si tamo često onda sesigurno znamo
K
kizorac
Koji ste dio? Ja sam iz Rijeke.Ste vuše za parove ili pojedince i pojedinke?
Odakle si
V
VladSepes
Jel bi mogli dogovoriti susret, da ti platim druženje. U Americi zivim iz Bosne porijeklom.
S
s31
Sta trazis?
Tina

Jel si bio prvi put kod nje?

Znam da je uvjek imala 150€ sat a sad mi preko WA kaže 180€, jel isto bilo kod tebe ili si se cjenkao na 150€?

Jel se ljubi jezikom puno ili samo malo na usne ?
Imam dogovor danas kod nje.
Da li zna netko neki smjestaj u Ludbregu na 2,3 sata?
K
kedira
hotel u centru tamo ja sexam, za djevojku ima sporedni ulaz, stepenište lijevo iza glavnog ulaza diskretan ulaz i izlaz za oboje
N
ninzda91
Javi se u inbox
Dobar i prijatan dan! Kako sada uspevate da se izdogovarate, jer su meni ukinuli broj, sta da radim, gde da uzmem sada pripejd a da se ne registrujem ili kako vec?
  • Like
reagiranja: Omega
L
lepibuljko
Moze biti jako ne samo neprijatno nego kako i zivotnoj saputnici parnerki objasniti. Raspitaj se ipak sta nam je bolje ciniti :) kako ih zvati.
L
lepibuljko
Da li je sigurnije sa registrovanog broja zvati damu sa whatsapp, viber ili telegram?
I
ivanxxxxxxx
Telegram je najsigurniji od svega navedenog, to je sigurno.

Mislim da tamo ima i opcija da ti se ne vidi broj telefona.
Dobar i prijatan dan! Kako sada uspevate da se izdogovarate, jer su meni ukinuli broj, sta da radim, gde da uzmem sada pripejd a da se ne registrujem ili kako vec?
Nazad
Vrh