Nove poruke na profilima

Pozdrav i pitanje Imas li iskustvo sa damom iz Varnellija....Studio Varnelli. ? 😃
M
MilosM
Pozdrav
Tamo nikad nisam bio
Bas o njima nemam nikakav info
Ti ?
I
iskren
Išao prošle nedelje,čisto uredno ljubazno ,tek otvorili..ali tanko. Masaza 2+ , ostalo ne ne ne ,nema toga ali stvarno 😃.
Ok ,nema ali teško će ti se ljzdi vraćati ...itd itd...pomislio ti srećniji bio 😃
M
MilosM
Nisam 🙂
Ako je tako neću ni ići
Molim sve one kojima sam nesto ostala duzna da se jave,provjerimo i odradim,desavalo se da sam slala linkove sa videima misleci da su dosli ali oskba ne dobije ili se desilo iz nekog razloga da nije odradjen call ili chat pa da rjesimo.Nikome ne ostajem duzna🥰
javi se, možda se dogovorimo
kolko godina imaš, kako izgledaš, otkud si.......opiši se malo
Setup: moja žena, obučena za izlazak, haljina, štikle, šminka, ali umjesto u izlaska, posjetimo neko zabačeno napušteno mjesto, savršeno za klečanje s povezom na očima, valjda nitko neće naić
U vezi ZOO sex-a Visegodisnja fantazija mene i supruge. Poni, ili konj. KAKOOO!!?
  • Like
reagiranja: ivadujecpl
I
ivadujecpl
I mene i moje drage..hajde da se pricamo
A
Andra
javi se, pisi kad vidis. Zanima nas vase misljenje u vezi svega. Znam da to nije bas "normalna" fantazija i da predstavlja neki oblik devijantnog sexulanog ponasanja ali me zanima i drugacije misljenje. Npr sta vas privlaci, kako to zamisljate, jeste gledali nekad nesto takvo, da li je to ostavarivo. Koliko je sigurno, ako bi se i negdje nekim slucajem moglo doci do toga...
Nazad
Vrh