ZAGREB - Jel bio tko?

Justfigter1988

New member
Je. Neko je ćak spomenuo anoreskično ako se dobro sjećam.

Još netko je spomenuo da se sad malo zdebljala, ali da je još uvijek mršava.

Sad neznam kaj mu znaći "ful mršava" ali ja mislim da bi mu NiM odgovarala.

Bio sad neki dan isto oglas na PO od jedne relativno mršave cure s crevinm rubljem (prekrasna maserka ili sl.) koju je neko titulirao narkomankom.

Više informacija nemam osim da postoji tražilica. :confused:
Ma bila je ona mala breskvica/sasha ali je nema vec dugo na po

Kennedy

Active member

Bio sad neki dan isto oglas na PO od jedne relativno mršave cure s crevinm rubljem (prekrasna maserka ili sl.) koju je neko titulirao narkomankom.

Alex je jako mrsava. Prvi put kad sam bio kod nje, mislim 4. mjesec prosle godine, to je bila anoreksija, vidjeli su joj se kraljesci kad sam ju guzio. Onda za vrijeme ljeta kad sam bio drugi puta, zdebljala se kakvih par kila, i dalje je bila mrsava, ali nije to vise bila anoreksija. Od tad nas bio kod nje, tako da trenutno ne znam kakva je, ali pretpostavljam da je i dalje mrsavija od prosjeka :ROFLMAO: . Takoder Nives je isto mrsava, ali je po meni taman na svoju visinu (172cm 58kg).

mario30

Active member

I kakvo ti je iskustvo bilo kod nje gdje je sad u prostoru?
Sta mislis dali je narkomanka ili ne

Jura

Well-known member

Kaze lokacija laniste, 200€ pol cuke
Bio netko mozda?
Ma daj bjež kakvih 200€ pol h to je 1500kn alo. Pa za tu lovu imaš na ege ove strankinje mlade. Danas platis njoj 200€ onda će sutra doći neka druga i preksutra će bit 1 h 500€ i platiš režije i onda si na kruhu i vodi do iduće plaće

Ivek

New member

Kaze lokacija laniste, 200€ pol cuke
Bio netko mozda?
Ja ju danas zvao oko 11h veli lokacija lanište. Kazem joj da cu se javit kroz pola sata jer sam bio u blizini. Zovem ju nakon 20min. Kaze slobodna sam dođi na broj XY. Ja parkiram malo dalje i dolazim blizu xy broja i vidim decka kako na tom broju prica na mob i razgledava se. Odlazi iza čoška zgrade, ja za njim i produzim dalje. Probam ju zvati, normalno zauzeta pa odbija poziv. Pricekam u autu na parkingu i iz daljega vidim tog decka kako odlazi nakon cca 25min popravljajući friz crvenkast u licu i vlažnoga čela. Probao ponovo zvati xx puta tokom dana ali se nije vise javljala. Mozda ju je probušio. Pozdrav za decka u sivoj manduri ako si ovdje...

mario30

Active member
Eh sad, zavisi sta mislis pod narkomanka? Ako mislis na heroin, mislim da nije, nema tikove ili ubodne rane. Ako mislis na kokain, moguce. Ako mislis na marihuanu, isto moguce.
Ja kad sam bio imala je tragove ubodnih rana po rukama gdje je u prostoru sad?
Kakvu uslugu ti ponudila sta sve radi i koliko te oderala

Kennedy

Active member
Ja kad sam bio imala je tragove ubodnih rana po rukama gdje je u prostoru sad?
Kakvu uslugu ti ponudila sta sve radi i koliko te oderala
U jbt... Si siguran da pricas za Alex brinetu? Ako da, jbg, nije lijepo za cuti. A nis posebno, jako dobro pusi, ne mozes joj u usta svrsit, ne ljubi se, da se lizati, dobro skace u reverse cowgirl. Bilo je 500kn pola sata.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh